:

Er en MBA svær?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er en MBA svær?
  2. Hvor lang er en MBA?
  3. Hvorfor ta en MBA?
  4. Hvad betyder EMBA?
  5. Hvilket niveau er masteruddannelse?
  6. Hvad koster det at tage en MBA?

Er en MBA svær?

Selvom den klassiske MBA nu også udbydes i mere fleksible forløb, forbliver uddannelsen med rette en sværvægter i feltet.

Hvor lang er en MBA?

Varighed. Uddannelsen tager typisk 2 år på deltid. Forløbet svarer til 1 års fuldtidsstudium og vægter 60 ECTS. Nogle uddannelsessteder udbyder MBA på heltid.

Hvorfor ta en MBA?

Med en Executive MBA fra IBA & Coventry University får du en uddannelse på et højt, fagligt niveau med statsanerkendte eksamener, som giver dig i alt 90 ECTS. Det er et godt kort at have på hånden. Samtidig med at du uddanner dig, har du tid til dit job og din familie.

Hvad betyder EMBA?

En Executive Master of Business Administration, eller forkortet, EMBA, er en skræddersyet lederuddannelse på avanceret niveau. Uddannelsen giver dig den nyeste viden samt opdaterede værktøjer, metoder og teorier inden for strategi, innovation og ledelse.

Hvilket niveau er masteruddannelse?

En masteruddannelse er en videregående uddannelse på niveau med en kandidatuddannelse. Uddannelserne henvender sig til voksne med erhvervserfaring. Du skal desuden minimum have en relevant uddannelse på bachelorniveau som baggrund. Det kan være en universitetsbachelor, en professionsbachelor eller en diplomuddannelse.

Hvad koster det at tage en MBA?

En MBA koster typisk et 200-400.000 kr. Hvis du tager uddannelsen i Dnamark vel at mærke. Ønsker du en MBA uddannelse fra et udenlandsk universitet kan beløbet vise sig at blive langt større.