:

Hvad er et kontaktpunkt?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er et kontaktpunkt?
 2. Hvad er en god kundeoplevelse?
 3. Hvordan får man loyale kunder?
 4. Hvorfor køber kunderne?
 5. Hvordan laver man Kunderejsen?
 6. Hvad betyder touch point?
 7. Hvad er kundehåndtering?
 8. Hvad er en god service?
 9. Hvordan kan man øge sin omsætning?
 10. Hvordan fastholder man sine kunder?
 11. Hvorfor MERsalg?
 12. Hvordan kan man få flere kunder?
 13. Hvorfor laver man en Kunderejse?
 14. Hvilke data vil kunne sætte en kam i stand til at arbejde mod at udvikle kundens forretning?
 15. Hvad er digitale touchpoints?

Hvad er et kontaktpunkt?

Definition af kontaktpunkter: Et kontaktpunkt er altid når en mulig kunde eller kunde kommer i kontakt med dit brand – før, under eller efter de køber noget af dig. At identificere dine kontaktpunkter er det første skridt imod at kortlægge kunderejsen og sørge for, at dine kunder er tilfredse på hvert skridt på vejen.

Hvad er en god kundeoplevelse?

Den gode kundeoplevelse kommer af, at kunden føler sig set og mødt. Det er vigtigt, at man finder frem til lige netop den energi og opmærksomhed, som kunden forventer – bevidst eller ubevidst. "Når man udvikler et koncept, skal man tænke kundernes adfærd og personlighed ind i kabalen.

Hvordan får man loyale kunder?

Hos MarketingPlatform mener vi at disse 5 elementer er helt essentielle for at opnå kundeloyalitet:

 1. Kundeservice. Her handler det om rent faktisk at gøre det, som man lover kunderne. ...
 2. Personlige relationer. ...
 3. Omdømme og fællesskab. ...
 4. Gør det nemt. ...
 5. Giv en belønning til kunderne.

Hvorfor køber kunderne?

Salgsapproachen går ud på at forsøge at overbevise alle, du kommer i kontakt med, at de skal købe dit produkt. Du fremhæver alle produktets fordele, og de værdier det kan skabe, og bruger det til at overbevise kunderne. Du mener, at hvis blot kunden kan se værdien, så skal hun nok finde budgettet til at købe.

Hvordan laver man Kunderejsen?

For kunderejsen er i høj grad med til at forme, den oplevelse dine kundeemner og leads har af din virksomhed. Og her er det vigtigt at huske, at den enkelte Customer Journey skal designes, så de skridt for skridt opbygger kvalificeret kendskab til dig og dit produkt. Ofte handler det om at dele relevant Content.

Hvad betyder touch point?

Touch points kan oversættes til berøringspunkter på dansk. Berøringspunkter henviser til væsentlige punkter i købsprocessen, hvor virksomheden er i ''berøring'' med kunden. En analyse af touchpoints kan hjælpe virksomheden med at optimere kundeoplevelse før, under og efter et køb.

Hvad er kundehåndtering?

Kundehåndtering handler om at give kunderne en god oplevelse, og derfor ser vi alt oppefra: Hvordan du møder kunderne, hvordan værkstedet fremstår, og hvordan du sikrer det mersalg, der er så afgørende for værkstedet, men som samtidig skal være i balance med kundernes forventninger.

Hvad er en god service?

God kundeservice er at kende dine kunder Et gammelt og ofte gengivet udtryk siger “Døm ikke andre før du har gået en mil i deres sko”. I et kundeperspektiv oversætter vi det til, at din service afhænger af, hvor godt du kender dine kunder, deres behov og deres oplevelse af din virksomhed.

Hvordan kan man øge sin omsætning?

5 forskellige måder din virksomhed kan øge omsætningen

 1. Forstå hvad der er værdi for dine kunder. Dine kunder har både behov og problemer. ...
 2. # 1: Tilbyd noget gratis. Det er altid en god ide at give noget væk gratis. ...
 3. # 2: Giv god kundeservice. ...
 4. # 3: Tilbyd noget ekstra. ...
 5. #4: Gør det nemmere for dine kunder. ...
 6. # 5: Vær bedre.

Hvordan fastholder man sine kunder?

5 afprøvede strategier til fastholdelse af kunder

 1. Se tegn på churn i tide. Den mest indlysende måde at sikre kundefastholdelse på er ved at forebygge, at en kunde forlader dig. ...
 2. Målrettede tilbud til kunderne. ...
 3. Beløn dine mest værdifulde (VIP) kunder. ...
 4. Tilpas dine opfølgninger. ...
 5. Hold det du lover under opfølgninger.

Hvorfor MERsalg?

Hvorfor skabe MERsalg? Faktisk er det at skabe mersalg en naturlig del af at skabe Supergod Kundeservice. Når du kender din kundes behov og har mulighed for at hjælpe kunden, vil det da være unfair, hvis du ikke foreslår kunden den løsning, der netop hjælper med at løse kunden behov.

Hvordan kan man få flere kunder?

Den nemmeste vej til at få kunder er nemlig mund-til–mund-metoden. Her skal dine venner og bekendte vide, at du og din forretning søger opgaver, og de skal være i stand til at sælge din forretning, når en anledning opstår. Derfor skal de nemt kunne genfortælle, hvad I leverer, og hvem I handler med.

Hvorfor laver man en Kunderejse?

Du kan bruge kunderejsen , som et værktøj til at danne dig et overblik, over kundernes beslutningsprocesser igennem en købsproces. For at sikre overblik, bør en del af processen være at illustrere og visualisere selve rejsen og den måde dine potentielle kunder interagerer med din virksomhed.

Hvilke data vil kunne sætte en kam i stand til at arbejde mod at udvikle kundens forretning?

Data kan komme fra jeres CRM-system, fra Google Analytics, fra Facebook, fra kundeanalyser og meget mere. Tilsammen kan de forskellige datakilder danne et klart billede af, hvem jeres kunder er. Data kan afklare, hvor lang kunderejsen reelt er – og det kan overraske mange.

Hvad er digitale touchpoints?

Et touchpoint er et punkt på en kunderejse. Via et touchpoint får kunden en digital berøring af den virksomhed, som gerne vil markedsføre sig overfor kunden. Hvor stærk berøringen skal være, afhænger af, hvor kunden er på sin købsrejse.