:

Hvorfor skal man slå brættet ned?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor skal man slå brættet ned?
 2. Hvilket Douchetoilet skal jeg vælge?
 3. Hvor højt skal et toilet hænge?
 4. Hvad koster det at få monteret et toilet?
 5. Hvad sker der når man trækker ud i toilettet?
 6. Hvad koster et Douchetoilet?
 7. Hvilken type toilet har jeg?
 8. Hvor højt skal en toiletrulleholder sidde?
 9. Hvor meget plads skal der være ved siden af toilet?
 10. Kan man selv installere et toilet?
 11. Hvor lang tid tager det at montere et toilet?
 12. Hvad sker der hvis man ikke vasker hænder efter toiletbesøg?
 13. Er det farligt at drikke toiletvand?
 14. Hvordan bruger man et Douchetoilet?
 15. Hvilket væghængt toilet skal jeg vælge?
 16. Hvordan laver du toilettet?
 17. Hvad består et toilet af?
 18. Hvordan monterer du et væghængt toilet?
 19. Hvordan monterer du et toilet?

Hvorfor skal man slå brættet ned?

Hvis du ikke slår brættet ned, før du skyller ud i toilettet, så er det en god idé at begynde nu – i hvert fald, hvis du gerne vil undgå tarmbakterier på din tandbørste. Når du skyller ud, fordeles bakterierne nemlig i luften, og de kan desværre ramme din tandbørste samt resten af tingene på badeværelset.

Hvilket Douchetoilet skal jeg vælge?

Når du afprøver et douchetoilet, så skal du ikke sammenligne det med et almindeligt toilet, hvis renhed og følelsen af velvære er vigtig for dig. Douchetoilettet rengør dig mere grundigt med vand og mere skånsomt end med toiletpapir. Er dette vigtigt for dig, så vil douchetoilettet være en god investering for dig.

Hvor højt skal et toilet hænge?

Et helt almindeligt toilet fra f. eks. Ifö – som jo er et af de mest udbredte mærker indenfor toiletter i Danmark – har en siddehøjde på 42 cm. Dertil skal så lægges højden på toiletsædet.

Hvad koster det at få monteret et toilet?

Et toilet kan variere meget i pris alt afhængigt af kvalitet, design og funktioner. Det betyder, at et toilet kan koste alt fra 1.000 kr. og op efter. De almindelige gulvstående toilettet ligger oftest i prisklassen fra omkring 1.000-10.000, hvor de væghængte toiletter er en smule dyre.

Hvad sker der når man trækker ud i toilettet?

For hver gang du trækker ud i toilettet, kommer der små lortebakterier ud i rummet, der sætter sig på tandbørsten. Og nej, det hjælper ikke at slå brættet ned, hver gang du trækker ud. Det får blot lortebakterierne til at flyve ud i rummet i højere fart.

Hvad koster et Douchetoilet?

Væghængt Fjæll douchetoilet inkl. soft-close toiletsæde, uden skyllekant, 5 års garanti. 7.244 kr.

Hvilken type toilet har jeg?

Rent praktisk skal du se på skylleknappen. Skylleknappen viser nemlig ofte fabrikantens navn. Har du et Ifö toilet kan du sammenligne skylleknappen med de modeller som er i vores produktkatalog. Skylleknappen, også kaldet trykknappen, er navngivet efter toiletmodellen.

Hvor højt skal en toiletrulleholder sidde?

Hvor højt skal en toiletrulleholder sidde? Den ideelle højde på en toiletpapirholder er mellem 60 og 70 centimeter fra gulvet. Det skal dog også matche højden på dit toilet.

Hvor meget plads skal der være ved siden af toilet?

Som tommelfingerregel skal du beregne minimum 80 cm foran og ved siden af toilettet. Når du installerer et væghængt toilet, skal du også have plads til selve cisternekassen (16-20 cm) og hængeskålen. Ifö standard hængeskåle varierer i dybden fra 49 –53 cm.

Kan man selv installere et toilet?

Det må du selv Som hovedregel må du lave alt VVS-arbejde, som ikke indebærer montering af nye installationer, afløb og rør, udbygning af brugsvandsanlæg samt arbejde på gasinstallationer. Du må gerne tilslutte blandingsbatteri, toilet og brusearmatur.

Hvor lang tid tager det at montere et toilet?

Hvad koster udskiftning af toilet Dertil skal du så regne med 2-3 timers arbejdsløn til VVS-manden á omkring 550-600 kroner i timen. Så udgiften til håndværkeren svarer stort set til besparelsen på vandforbruget allerede det første år.

Hvad sker der hvis man ikke vasker hænder efter toiletbesøg?

Hvis man ikke vasker hænder efter toiletbesøg, er der ingen udløbsdato på bakterierne, som vi deler med omgivelserne, forklarer ekspert. Vi hører det igen og igen. Hænderne skal vaskes efter hvert eneste toiletbesøg. Men det er fortsat ikke alle danskere, der tager sig tid til at gøre det.

Er det farligt at drikke toiletvand?

Drik ikke vand fra vandhanen på toilettet På toiletter kan der være mange sygdomsfremkaldende bakterier. Og disse mikroorganismer formerer sig hele tiden. Derfor skal du ikke hente drikkevand fra en vandhane på et toilet.

Hvordan bruger man et Douchetoilet?

Doucheprincippet Så enkelt fungerer det Så enkelt fungerer et douchetoilet: Med et tryk på en knap kører den skjulte douchearm ud og rengør bagdelen med en behageligt varm vandstråle. Vandtemperaturen og douchestrålens styrke og position bestemmer du.

Hvilket væghængt toilet skal jeg vælge?

Det væghængte toilet med synlig cisterne er det nemmeste at udskifte, hvis der sker skade på cisternen. Til gengæld kræver det en holdbar og solid væg. For vægmonteringen skal både holde vægten fra cisterne og kumme – samt den person, der sidder på toilettet.

Hvordan laver du toilettet?

 • 1 Start med at lukke for vandtilslutningen og skure den af. 2 Derefter tømmer du cisternen for vand ved at trække ud. 3 Skru nu de fire skruer af, der holder toilettet. 4 Slå dernæst toilettet løst fra gulvet. Typisk er toilettet fuget med silikone eller lyncement rundt i kanten ved... More ...

Hvad består et toilet af?

 • Hvad består et toilet af? 1 En cisterne, som rummer den mængde vand, der bruges til at skylle toilettet ud med. 2 En kumme med et sæde og et toiletbræt. 3 En faldstamme, som er et kloakrør, der leder toilettets indhold ud i kloakken. 4 En vandlås, som sørger for, at der ikke lugter af kloak på badeværelset. More ...

Hvordan monterer du et væghængt toilet?

 • Fremgangsmåden for udskiftningen af et væghængt toilet er i grove træk således: 1 Når det gamle væghængte toilet er afmonteret, monterer du først afløbet i faldstammen ved hjælp af den gamle... 2 Montér derefter det kraftige metalstativ, der skal holde cisterne og toiletkumme og fastgør det. 3 Skru nu cisternen på plads i metalstativet, og sørg for at cisterne og... More ...

Hvordan monterer du et toilet?

 • Hvordan monterer du toilettet – skridt for skridt 1 Fjern det gamle toilet. Skal dit nye toilet monteres ovenpå et gammelt toilet, så skal du som det første lukke vandet på hovedhanen til selve din bolig. 2 Toiletkummen placeres og skrues fast. Placer toiletkummen ned i afløbsmuffen. Den nye toiletkumme skal nu skrues fast i gulvet. ... 3 Nu skal der sluttes tæt. Nu er kummen skruet fast, og du er parat til at gå i krig med klosettilslutningen og muffeskjuleren til afløbet.