:

Hvilket folk byggede byen Machu Picchu i Peru?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilket folk byggede byen Machu Picchu i Peru?
  2. Kan man køre til Machu Picchu?
  3. Hvilket indiansk folk beboede Machu Picchu?
  4. Kan man drikke vandet i Peru?
  5. Er det farligt at rejse til Peru?
  6. Er det dyrt i Peru?

Hvilket folk byggede byen Machu Picchu i Peru?

Det antages, at byen blev bygget fra omkring år 1400 af Sapa Inka Pachacuti, og at den var beboet indtil den spanske erobring i 1532. Arkæologiske fund (sammen med nylige kolonidokumenter) viser, at den ikke var en konventionel by, men snarere en form for rekreationsby for inka-ledere og "adelsfolk".

Kan man køre til Machu Picchu?

Stationen Hydro Electrica ligger nedenfor og “bag ved” Machu Picchu. Stationen når med bil fra byen Santa Teresa, der har vejforbindelse til lavlandet og også over bjergene til Ollantaytambo og Cusco. Turen i bil fra Cusco til Hydro Electrica tager seks-syv timer.

Hvilket indiansk folk beboede Machu Picchu?

Inkaerne byggede Machu Picchu, efter Pachacuti i 1450'erne besejrede stammefolket chankaerne, som levede i området omkring floden Urubamba.

Kan man drikke vandet i Peru?

Tro ikke at vandet i hanen er som derhjemme Men faktisk kan det ofte betale sig til i det mindste at tage nogle basale forholdsregler. I Peru bør du for eksempel undgå at drikke vand direkte fra hanen. Køb i stedet vand på flaske, der sælges næsten overalt. Det koster alligevel ikke mange soles.

Er det farligt at rejse til Peru?

Trafikulykker er desværre ikke et særsyn i Peru, et land hvor mange bilister og chauffører kører ikke så lidt uforsigtigt – og så er der de til tider dårlige vejforhold. En god tommelfingerregel er at vælge et af de bedste busselskaber, som også er de sikreste, som f. eks. Cruz del Sur.

Er det dyrt i Peru?

Er Peru et dyrt land? Priserne på basisprodukter i Peru er lavere end i Danmark. Du skal betale 2.45 gange mindre for shopping i Peru end i Danmark. Den gennemsnitlige indkvartering omkostninger i Peru spænder fra: 189 DKK (100 PEN) i Hostel til 310 DKK (164 PEN) i 3-stjernet hotel.