:

Hvor er det værste sted at blive tatoveret?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er det værste sted at blive tatoveret?
 2. Hvor mange procent har en tatovering?
 3. Hvor dyb er en tatovering?
 4. Er rød Tatoveringsfarve ulovligt?
 5. Hvor er det bedst at få en tattoo?
 6. Hvad koster en tatovering på overarmen?
 7. Hvor mange er tatoveret i DK?
 8. Hvor mange mænd har tatoveringer?
 9. Hvad er en tribal tattoo?
 10. Kan man tatovere for dybt?
 11. Hvad er sort tatoveringsblæk lavet af?
 12. Kan man få kræft af tatoveringer?
 13. Hvor gør det mindst ondt at få en tatovering?
 14. Hvad er en god tatovør?
 15. Hvor længe skal man have folie på tattoo?

Hvor er det værste sted at blive tatoveret?

Rød – den værste smerte

 • Hovedet – især nær øjne og mund.
 • Hænder og håndled.
 • Fødder og ankler.
 • Kraveben.
 • Bryst.
 • Armhule.
 • Ribben.
 • På og omkring kønsdelene.
21. feb. 2018

Hvor mange procent har en tatovering?

Det skønnes, at op mod 600.000 danskere er tatoveret, svarende til godt 15 procent af befolkningen, ifølge en meningsmåling foretaget af YouGov i 2013 (se kilder). I aldersgruppen 15-25 år har hver ottende en tatovering.

Hvor dyb er en tatovering?

En tatovering laves normalt ved, at man med en maskine fører farve ned i den yderste del af læderhuden i 0,2 til 1 millimeters dybde – dybden afhænger af, hvor på kroppen der tatoveres. Maskinen har en nål, der kører op og ned i et rør, som tatovøren dypper i farven.

Er rød Tatoveringsfarve ulovligt?

Mandag var den sidste dag, man kunne gå ind til en tatovør og få for eksempel en orange tiger eller en lyserød flamingo tatoveret. En ny EU-lov betyder nemlig, at en lang række tatoveringsfarver fra 4. januar er ulovlige, fordi de indeholder nogle af de 4.000 indholdsstoffer, loven forbyder.

Hvor er det bedst at få en tattoo?

Husk på at en tatovering aldrig vil være smertefri, men følgende områder regnes som de mindst smertefulde:

 • Underarmen: Underarmen er for mange det mindst smertefulde område på kroppen at få en tatovering. ...
 • Overarmen: Ydersiden af overarmen er endnu et sted som ikke er så smertefuldt at få en tatovering på.

Hvad koster en tatovering på overarmen?

Det kaldes et ”sleeve”. Skal hele armen tatoveres, koster det omkring 35.000 kr.

Hvor mange er tatoveret i DK?

Omkring 600.000 danskere har en eller flere tatoveringer, og man anslår, at mellem 50.0.000 danskere får en tatovering hvert år. Derfor er det ikke nødvendigvis en bestemt type dansker, der vælger at få foreviget et motiv på sin krop.

Hvor mange mænd har tatoveringer?

I alt er 15 procent af befolkningen tatoverede. 49 procent er under 40 år. 17 procent af alle kvinder og 13 procent af alle mænd er tatoverede. Hver tredje oplever kroniske eller periodevise gener ved deres tatovering.

Hvad er en tribal tattoo?

Tribal er en stilart, som bedst kendes på sine former. Den kendetegnes bedst ved, at der er malet et abstrakt mønster, som består af linjer og cirkler, der ofte minder om halvmåner.

Kan man tatovere for dybt?

Når man hører om så mange episoder i medierne, skyldes det stort set altid at tatoveringen ikke er lavet rigtigt og håndværket ikke er i orden. Hvis man ikke ved, hvad man laver, tatoverer for dybt og provokerer huden for meget, skal den nok reagere på et tidspunkt.

Hvad er sort tatoveringsblæk lavet af?

Tatoveringsblæk indeholder farvepigmenter i et opløsningsmiddel, som kan være tilsat kemikalier der holder pigmenter opløst og konserveringsmidler for at undgå mikrobiel vækst. Andre stoffer og urenheder, f. eks. fra produktionen, kan også være til stede.

Kan man få kræft af tatoveringer?

Det er ikke bevist, at tatovering og tatoveringsfarve øger risikoen for at få kræft - selvom tatoveringsblæk ret ofte indeholder potentielt kræftfremkaldende stoffer. Erfaringen over mange år taler imod, at tatovering indebærer en risiko for kræft. Men man mangler sikker medicinsk dokumentation på området.

Hvor gør det mindst ondt at få en tatovering?

Vores lår har tyk hud, masser af fedt og muskler og ikke særlig mange nerveender, hvilket gør det øverste ydre lår til det mindst smertefulde sted at få en tatovering. De fleste mennesker fortæller, at de føler lave til mellemstore smerter her.

Hvad er en god tatovør?

Custom Made Ink er en af de mindre kendte tatovører i København, men det gør den bestemt ikke mindre værdig til at være blandt de bedste tatovører i København. De har nemlig super gode anmeldelser. Deres pris er timepris og afhænger meget af, hvad du skal have lavet.

Hvor længe skal man have folie på tattoo?

Lad forbindingen sidde på i 2-24 timer Når din tatovering er færdig, vil tatovøren rense området med en antibakteriel salve, og dække tatoveringen til. Når du har forladt tatovøren, så undgå at tage forbindingen af – også selvom du er meget nysgerrig efter at se resultatet.