:

Hvordan nedgraver man en pool?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan nedgraver man en pool?
 2. Hvor dyb er en swimmingpool?
 3. Hvor lang tid tager det at fylde en swimmingpool?
 4. Hvordan får man pH værdi ned?
 5. Hvordan laver man sin egen pool?
 6. Hvad koster det at få anlagt en pool?
 7. Hvor mange liter vand er der i bassinet?
 8. Hvor meget klor pr liter vand?
 9. Hvad koster det at fylde en pool på 5000 liter?
 10. Hvornår skal pumpen køre pool?
 11. Hvorfor kan jeg ikke få pH værdien ned?

Hvordan nedgraver man en pool?

En nedgravet pool etableres helt enkelt ved, at der graves et større eller mindre hul på det sted, hvor poolen ønskes, og efterfølgende støbes eller isættes de enkelte elementer som passer til den pooltype, der er valgt.

Hvor dyb er en swimmingpool?

En dybde på 120-140 cm vil tilfredsstille de fleste ønsker. På denne dybde kan du både svømme og lege med børnene. Er der større børn i huset, vil det måske være rart at kunne tillade hovedudspring uden at frygte ulykker. I så fald skal poolen være mindst 1,8 meter dyb og gerne mere ved udspringsområdet.

Hvor lang tid tager det at fylde en swimmingpool?

5 timer! Dvs. hvis poolen rummer ca. 26.000 liter, skal pumpen minimum kunne rense 5.500 liter i timen.

Hvordan får man pH værdi ned?

PH-værdien er et udtryk for vandets surhedsgrad og skal helst være mellem 7,0-7,4, svarende til neutral. Hvis den ligger udenfor dette interval, skal du tilsætte et pH-regulerende middel som fx pH-Plus, der tilsættes for at øge pH-værdien, eller pH-Minus, der tilsættes for at sænke pH-værdien.

Hvordan laver man sin egen pool?

Konceptet er udviklet til dig, der gerne vil gøre det selv og har god byggeerfaring. Konceptet er lavet på baggrund af Wellmores mangeårige erfaring med pool og poolteknik. Poolen laves på en støbt betonbund, siderne bygges op af styroporblokke, teknikken monteres og slutteligt sættes en liner i poolen.

Hvad koster det at få anlagt en pool?

dk 200.000 Et firma som Norh tømrer kan stå for at udgrave og lægge dræning.

Hvor mange liter vand er der i bassinet?

Har du en 8-tals pools vil den gennemsnitlige bredde være poolens 3 længste sider lagt sammen, og divideret med 3. Lad os gå ud fra, at poolens længde er 12 meter. Gang poolens gennemsnitlige dybde, bredde og længde sammen. 1 = 135.000 liter.

Hvor meget klor pr liter vand?

Der er ikke noget entydigt svar på hvor meget klor du skal tilsætte da det afhænger af hvor beskidt vandet er, hvilken temperatur det har, og hvor meget poolen benyttes. Du skal dog altid sørge for at klorindholdet ligger mellem 1-3 mg/liter. Hvis du tilsætter for lidt klor, vil du ikke opnå en desinficerende effekt.

Hvad koster det at fylde en pool på 5000 liter?

Vandprisen afhænger af hvor du bor inklusiv afgifter. Det vil sige, at et badebassin på 5.000 liter koster ca. 350 kr. at fylde op med vand, og et stort bassin på 20.000 liter koster fire gange så meget – nemlig 1.400 kr.

Hvornår skal pumpen køre pool?

Ideelt set skal du køre din pools pumpe og filtersystem døgnet rundt. Det er dog ikke en absolut nødvendighed, hvis du håber på at spare lidt til energi forbrug og vedligeholdelse.

Hvorfor kan jeg ikke få pH værdien ned?

Alkalinitet er vandets pH-buffer – dvs. jo større buffer, des større er vandets modstand overfor ændringer af pH. For høj alkalinitet (>150 mg/l CaCO3) betyder, at du ikke kan ændre pH-værdien. Tilsætter du SpaCare pH Down, ”skubbes” pH-værdien tilbage igen.