:

Hvad skal der til for at komme ind på Oxford?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad skal der til for at komme ind på Oxford?
 2. Hvor mange universiteter er der i Oxford?
 3. Hvor gammel er Oxford Universitet?
 4. Hvad koster det at komme ind på Harvard?
 5. Hvad hedder det berømte universitet 80 km nord for London?
 6. Hvornår er Oxford bygget?
 7. Kan en dansker komme ind på Harvard?
 8. Hvad hedder det berømte universitet i London?
 9. Hvor ligger Europas ældste universitet?
 10. Kan man gå på Harvard som dansker?
 11. Hvad hedder det berømte universitet 80km nord for London?
 12. Hvad kan man studere i London?

Hvad skal der til for at komme ind på Oxford?

Oxbridge(Oxford og Cambridge) kræver som udgangspunkt at du har mindst 11 i gennemsnit i de fag der er relevante for det studie du søger ind på før de overhovedet vil tale med dig. Derefter skal du til krævende optagelsessamtaler, og kan komme ud for at skulle gennemgå flere tests.

Hvor mange universiteter er der i Oxford?

Der er to universiteter i Oxford: University of Oxford (i daglig tale Oxford University) og Oxford Brookes University. Derudover findes Ruskin College, som er det, der i Danmark svarer til et voksenuddannelsescenter.

Hvor gammel er Oxford Universitet?

University of Oxford
Grundlagt12. århundrede
StedOxford
Studerende20,000 (2007)
Adm. direktør/ RektorChris Patten

Hvad koster det at komme ind på Harvard?

Harvard har i år annonceret at det for det skoleår vi træder ind i nu vil hæve studieafgiften med 3,6%. Det får prisen får et år på Harvard, inkl. ophold, op på svimlende 50.724 dollars, altså i skrivende stund: 293.372 kroner. Nogle kandidatstudier tager kun et år at læse på Harvard, som f.

Hvad hedder det berømte universitet 80 km nord for London?

Cambridge, engelsk universitetsby ved floden Cam 80 km nord for London; 123.900 indb. (2011). Cambridge blev grundlagt i romertiden ved et vadested over floden Cam, hvor fire veje mødtes.

Hvornår er Oxford bygget?

Universitetets bygninger, der overvejende er gotisk præget, er grundlagt i 1200-tallet.

Kan en dansker komme ind på Harvard?

Det kræver at du har en dansk eller udenlandsk bachelorgrad, at du skal betale studieafgift på det universitet du er kommet ind på og at du har mindst 5 SU-klip tilbage når du søger(Man starter med 70 SU-klip på en videregående uddannelse).

Hvad hedder det berømte universitet i London?

University of London er et kollegieuniversitet i London, England. Det er et af verdens største universiteter med over 135.000 studenter, det vil sige omkring 5 % af alle studenter i Storbritannien.

Hvor ligger Europas ældste universitet?

Universitetet er en europæisk opfindelse, og de ældste af dem stammer fra middelalderen. Verdens ældste universitet er det i Bologna, der blev grundlagt i 1088. Siden fulgte en række andre universiteter, særligt i Sydeuropa.

Kan man gå på Harvard som dansker?

Det kræver at du har en dansk eller udenlandsk bachelorgrad, at du skal betale studieafgift på det universitet du er kommet ind på og at du har mindst 5 SU-klip tilbage når du søger(Man starter med 70 SU-klip på en videregående uddannelse).

Hvad hedder det berømte universitet 80km nord for London?

Cambridge, engelsk universitetsby ved floden Cam 80 km nord for London; 123.900 indb. (2011).

Hvad kan man studere i London?

Der findes mange typer af videregående uddannelser i London, og du kan vælge både at tage en hel bachelor, master eller PhD, eller tage på udveksling i den store metropol. Hvad end du har interesse inden for jura, økonomi, kriminologi eller kommunikation og kunst, så finder du mulighederne i London.