:

Hvad tjener en revisor i timen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad tjener en revisor i timen?
 2. Hvor meget koster en revisor om måneden?
 3. Hvornår skal man have en revisor?
 4. Hvad koster revisor om året?
 5. Hvor meget koster en revisor til enkeltmandsfirma?
 6. Hvornår kan man undlade revision?
 7. Hvilke virksomheder skal have revisor?
 8. Hvad koster en revisor erklæring?
 9. Hvad skal revisor bruge til årsregnskab?
 10. Hvad koster en revisor i timen?
 11. Hvad laver en revisor?
 12. Hvad koster en registreret revisor?

Hvad tjener en revisor i timen?

En registreret revisor koster i omegnen af 600-900 kroner i timen. Du vil oftest kunne få et fast tilbud på den opgave, du skal have udført. Fx revidering af et årsregnskab, hjælp til selvangivelse, stiftelse af et selskab, selskabslukning, revisorhjælp til private eller noget helt sjette.

Hvor meget koster en revisor om måneden?

Revisorer i Danmark kan selv bestemme, hvor meget de kræver for deres ydelser. Prisniveauet for en registreret revisor ligger typisk mellem 6 kroner i timen, mens statsautoriserede revisorer typisk koster mellem 1.200 og 1.800 kroner i timen. En bogholder vil koste i omegnen af 400 kr. i timen.

Hvornår skal man have en revisor?

Virksomheden omsætter for mere end 8 millioner kr. årligt. Virksomheden har en balancesum på mere end 4 millioner kr. – balancesummen er summen af virksomhedens aktiver og passiver.

Hvad koster revisor om året?

Prisspændet for, hvad en revisor koster om året, er ca. 6.000-16.500 kr. ekskl. moms.

Hvor meget koster en revisor til enkeltmandsfirma?

Revisor pris. Revisorer i Danmark kan selv bestemme, hvor meget de vil opkræve for deres ydelser. Prisniveauet for en registreret revisor ligger typisk mellem 6 kr. i timen, mens statsautoriserede revisorer typisk koster mellem 1.200 og 1.800 kr.

Hvornår kan man undlade revision?

Betingelser for at fravælge revision en nettoomsætning på 8 mio. kr. og. et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret.

Hvilke virksomheder skal have revisor?

Krav om brug af revisor for flere virksomheder i udvalgte risikobrancher med en omsætning på 5-8 mio. kr. Det drejer sig om cirka 700 virksomheder, hvoraf langt størstedelen allerede frivilligt tilvælger revisorbistand. Virksomheder med en balancesum over 50 mio.

Hvad koster en revisor erklæring?

Priserne på en revisorerklæring

Revisorerklæring4.800,00 DKK
Moms (25%)1.200,00 DKK
I alt inkl. moms6.000,00 DKK
8. feb. 2022

Hvad skal revisor bruge til årsregnskab?

I forbindelse med udarbejdelsen af årsregnskab og selvangivelse er der en del materiale du skal sende til din revisor....Privat:

 • Udgifter til/ fra bolig/ jobordningen.
 • Dokumentation vedrørende børnebidrag, underholdsbidrag og lignende.
 • Dokumentation for diæter/ rejser.
 • Dokumentation for gaver og donationer.
3. feb. 2015

Hvad koster en revisor i timen?

 • Revisor pris og timeløn: Hvad koster en revisor i timen? 1 Få den bedste pris – Få 3 gratis og uforpligtende tilbud. Brug 1-2 minutter på at udfylde formularen herunder, indhenter... 2 Definer din opgave præcist. Når man stiller sig selv spørgsmålet “hvad koster en revisor”, er der visse ting man skal... 3 Hav orden i dine sager. Hvis du sender dine bilag for en måned til en... More ...

Hvad laver en revisor?

 • Hvad laver en revisor? En revisor er en person, der arbejder med revision og regnskab. Revisor kan hjælpe med regnskab, skat, bogføring, moms, revision, økonomi og meget andet. En revisors arbejde er bl.a. at gennemgå en virksomheds regnskab og afgøre, om det giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation.

Hvad koster en registreret revisor?

 • Men det er alligevel muligt at komme med et bud på, hvor meget henholdsvis en registreret revisor og en statsautoriseret revisor koster i timen. Hvad koster en revisor så? En registreret revisor koster i omegnen af 600-900 kroner i timen. Du vil oftest kunne få et fast tilbud på den opgave, du skal have udført.