:

Hvad får en skuespiller i løn?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad får en skuespiller i løn?
 2. Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?
 3. Hvem er den højest betalte skuespiller?
 4. Hvordan aflønnes skuespiller?
 5. Hvad tjener Mads Mikkelsen på druk?
 6. Hvem er den bedst betalte skuespiller 2021?
 7. Hvad tjener en skuespiller i Badehotellet?
 8. Hvem er den bedst betalte kvindelige skuespiller?
 9. Hvad koster det at blive skuespiller?
 10. Hvor meget tjener Daniel Craig på no time to die?
 11. Hvor rig er Mads Mikkelsen?
 12. Hvem er den bedst betalte fodboldspiller?
 13. Hvad tjener en skuespiller i Cirkusrevyen?

Hvad får en skuespiller i løn?

Den nyeste lønstatistik fra Dansk Skuespillerforbund er fra 2018. Den viser, at mandlige skuespillere har en gennemsnitlig erhvervsindkomst på 418.100 kroner årligt, mens tallet er 310.400 kroner for kvinder. Det er en forskel på omkring 35 procent.

Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?

7,3 millioner kroner pr. Nikolaj Coster-Waldau har langsomt overhalet Mads Mikkelsen som landets bedst indtjenende skuespiller. Det var successerien 'Games of Thrones', der katapulterede Nikolaj op i toppen. Til sidst tjente han ifølge internationale branche-sites 7,3 millioner kroner pr.

Hvem er den højest betalte skuespiller?

Mark Wahlberg er således stormet ind på første pladsen med en årsløn på 68 millioner dollars, og overgår dermed sidste års nr. 1 Dawyne 'The Rock' Johnson, der lander på anden plads med 65 millioner dollars.

Hvordan aflønnes skuespiller?

skuespillere/ rolletagere kommer på kreditlisten sidst i filmen. film, skal du krediteres og aflønnes som skuespiller. Har du en replik, er du skuespiller ikke statist, og skal krediteres og honoreres herfor.

Hvad tjener Mads Mikkelsen på druk?

Mads Mikkelsen, som medvirker i den Oscar-vindende Thomas Vinterberg-film Druk, oplevede sidste år et voldsomt dyk i pengestrømmen. Ifølge regnskabet for hans og hustruen Hannes firma CV3 ApS. blev der i 2020 barberet en tredjedel af indtjeningen, idet bruttoresultatet landede på 13,7 mio. kr.

Hvem er den bedst betalte skuespiller 2021?

Daniel Craig topper listen over de bedst betalte skuespillere i 2021 – takket være Netflix.

Hvad tjener en skuespiller i Badehotellet?

For SE og HØR kan nu afsløre, at skuespillerne forgyldes, hver gang serien sælges til udlandet. Det betyder, at de ud over lønnen får såkaldte “båndpenge”, som for de mest benyttede skuespillere kan give en årsindtægt på helt op til 500.000 kroner.

Hvem er den bedst betalte kvindelige skuespiller?

Sofia Vergara - 272 millioner kroner ABC's hitserie 'Modern Family' er en af de helt store grunde til, at den columbianske skuespiller Sofia Vergara løber med årets førsteplads som den bedst betalte kvindelige skuespiller.

Hvad koster det at blive skuespiller?

Løn som statist/ skuespiller i en reklame Da Onlinecasting havde et opslag til en reklame for fitnessDK var lønnen 12.000 for en dags optagelser for hovedroller og 2400 kr for statister.

Hvor meget tjener Daniel Craig på no time to die?

Helt i toppen af listen finder man Daniel Craig, der ikke just kan siges at have mistet økonomisk magnetisme efter at have vinket farvel til rollen som James Bond med No Time To Die. Han scorer nemlig vilde 100 millioner dollars for sine to fortsættelser til Knives Out.

Hvor rig er Mads Mikkelsen?

Og da Mads Mikkelsen er en sparsommelig herre, der lever af indtægterne af sit skuespil, så bliver stort set det meste fra reklameindtægterne sat i banken. Det betyder, at hans formue i firmaet nu er på vilde 74.969.809 kroner mod en egenkapital på 58.473.902 kroner sidste år.

Hvem er den bedst betalte fodboldspiller?

Top-10 over bedst betalte fodboldspillere i verdenen

 • Lionel Messi - 8,5 millioner kroner om ugen.
 • Neymar - 5,4 millioner kroner om ugen.
 • Oscar - 4,8 millioner kroner om ugen.
 • Gareth Bale - 4,7 millioner kroner om ugen.
 • Kylian Mbappé - 3,6 millioner kroner om ugen.
 • Cristiano Ronaldo - 3,4 millioner kroner om ugen.

Hvad tjener en skuespiller i Cirkusrevyen?

Lønnen er så minimum 2.155 kr. pr spilledag og 1.129 kr. pr prøvedag. Der er indgået en aftale om tv-transmission med Cirkusrevyen.