:

Kan man selv udvikle en app?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man selv udvikle en app?
 2. Hvad vil det koste at udvikle en app?
 3. Er det svært at lave en app?
 4. Hvad skal der til for at lave en app?
 5. Hvem kan udvikle en app?
 6. Kan man tjene penge på at lave en app?
 7. Hvor mange timer tager det at udvikle en app?
 8. Hvor meget koster det at have en app på app Store?
 9. Hvor lang tid tager det at få lavet en app?
 10. Hvordan får jeg en app?
 11. Hvor kan man få lavet en app?
 12. Hvad koster det at have en app på Google Play?
 13. Hvad tjener en app udvikler?
 14. Hvordan tjener app Store penge?
 15. Hvordan ser man prisen på en app?

Kan man selv udvikle en app?

Selvstændig app udvikler vs. Får du udviklet din app ved en selvstændig app udvikler, vil det som regel være en udvikler der kun er specialiseret i at kode til én platform. Dette betyder, at du i princippet skal finde to udviklere: én til iOS og én til Android, hvis din app skal være tilgængelig begge steder.

Hvad vil det koste at udvikle en app?

Af den grund er det vigtigt du får gennemtænkt og beskrevet, hvilke funktioner du ønsker, samt besluttet om den skal bygges til både Android og iOS. Det vil gøre det nemmere at give et groft prisoverslag. Overordnet set vil en simpel app koste fra 100.000 kr. og opefter at udvikle.

Er det svært at lave en app?

Der findes efterhånden app´s til alt, og de fleste der ejer en smartphone har med stor sandsynlighed minimum 5-7 app´s installeret på den. Derfor har vi her på NemProgrammeirng.dk lavet to begynderkurser, som viser dig, hvordan du laver din egen app. Vi har både et kursus til Android og iOS.

Hvad skal der til for at lave en app?

Det er som udgangspunkt ikke nemt at lave en app fra bunden. Det kræver, at du kan kode og udvikle, at du kan vedligeholde din app og tilpasse den til mange forskellige apparater og styresystemer – og at du kan sørge for, at den er sikker, så de personer, der bruger den, ikke risikerer at få lækket deres data.

Hvem kan udvikle en app?

Bluebell har specialiserede udviklere til både Android og iOS, så det gør ingen forskel hvilken platform du vælger. Vi kan hjælpe dig uanset hvilken type app du skal have udviklet. Hvis du har en god app idé, så lad os tage en snak om mulighederne. Vi kan hurtigt give dig en grov indikation af omfanget og prisen.

Kan man tjene penge på at lave en app?

"I dag er det to procent af alle apps, der genererer 55 procent af omsætningen på app-markederne. Tiden er simpelthen forbi, hvor man kan udvikle noget som Wordfeud og tjene mange penge på det. Det sker én ud af 100.000 gange," vurderer Babar Beig.

Hvor mange timer tager det at udvikle en app?

Prisniveauet er sat ud af, at der skal udvikles til to platforme (iOS og Android) og en semi-simpel back-end. Designteamet vil stå for ca. 100 timer, mens app- og back-endprogrammering vil stå for henholdsvis 500 timer og 400 timer.

Hvor meget koster det at have en app på app Store?

Til Android er det gratis at registrere dig som udvikler, men til gengæld koster det 145 kroner (25 dollar) at få din app publiceret på Google Play. Det store spørgsmål. Skal din app være til Android eller Apples iOS?

Hvor lang tid tager det at få lavet en app?

Det tager typisk omkring 2-3 måneder at udvikle en almindelig app, fra man går i gang med den indledende konceptudvikling, til man har et færdigudviklet og gennemtestet produkt klar til lancering. Selvfølgelig varierer det dog, alt efter hvor stor den er, og hvor mange og komplekse funktioner, den skal indeholde.

Hvordan får jeg en app?

Download apps fra Google Play

 1. Åbn Google Play. Brug appen Play Butik. ...
 2. Find en app, du vil have.
 3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den. Se antal stjerner og downloads under appens titel. ...
 4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (ved omkostningsfri apps) eller appens pris.

Hvor kan man få lavet en app?

kan Manao Software hjælpe dig. Vi har udviklet mange forskellige typer apps til både iOS og Android, og kan hjælpe med alt fra koncept og design, til implementering og lancering i begge app stores. Typisk hjælper vi også med vedligeholdelse og løbende forbedringer af vores kunders apps.

Hvad koster det at have en app på Google Play?

Til Android er det gratis at registrere dig som udvikler, men til gengæld koster det 145 kroner (25 dollar) at få din app publiceret på Google Play. Det store spørgsmål. Skal din app være til Android eller Apples iOS?

Hvad tjener en app udvikler?

43.583 kr. Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn. Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database.

Hvordan tjener app Store penge?

Mobile ad network (reklame-netværk) har typisk adgang til apptrafik og webtrafik på de forskellige mobilplatforme, såsom Apple-enheder, Android-enheder, Nokia m.m. De kan på den ene side håndtere annoncører og har på den anden side adgang til såkaldt ”inventory”, dvs. reklameplads hos app-udviklere.

Hvordan ser man prisen på en app?

Download apps på din Android-enhed

 1. Åbn Google Play. Brug appen Play Butik. ...
 2. Find en app, du vil have.
 3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den. ...
 4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (ved omkostningsfri apps) eller appens pris.