:

Hvor mye tjener en skuespiller i året?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mye tjener en skuespiller i året?
 2. Hvor mye tjener Brad Pitt?
 3. Hvor mye tjener en skuespiller i NRK?
 4. Hvordan bli skuespiller i USA?
 5. Hvor mye tjener Kristofer Hivju?
 6. Hvor mye tjener Aksel Hennie?
 7. Hvem skuespiller tjener mest?
 8. Hvor mye tjener Eyvind Hellstrøm?
 9. Hva tjener en programleder i NRK?
 10. Hva skal til for å bli skuespiller?
 11. Hvordan kan jeg bli med i en film?
 12. Hvor mye tjener Steinar Sagen?
 13. Hvor mye tjener Funkygine?
 14. Hvor mye tjener Mads Hansen?
 15. Hvem er den mest kjente skuespilleren i verden?

Hvor mye tjener en skuespiller i året?

Det er vanskelig å bedømme hva man kan tjene som skuespiller, spesielt siden mange jobber frilans og det er avhengig av hvor mye jobb de tar på seg. Men i følge Norsk Skuespillerforbund er gjennomsnittslønnen mellom 358 0 000 kr i året. Det å være en skuespiller er mer enn en jobb, det er er lidenskap.

Hvor mye tjener Brad Pitt?

Brad Pitt tjente 124 millioner, noe som gir en fin familieinntekt hvis man tar med lønnen til kona Angelina Jolie. Kjekkasen George Clooney har det fortsatt, noe 117 millioner kroner i inntekt kan bevise.

Hvor mye tjener en skuespiller i NRK?

For faktisk arbeid i samme periode betaler NRK skuespilleren kr. 2 935,- pr. dag. Ved slik ansettelse står skuespilleren til rådighet for NRK, jf.

Hvordan bli skuespiller i USA?

Mange drømmer om å bli skuespillere i USA. For å få til dette må man få roller, enten i film, reklame eller teater. Dette får man ved å gå på auditions. Mange bruker profesjonelle agenter som hjelper med å finne auditions for dem.

Hvor mye tjener Kristofer Hivju?

Skuespiller Kristofer Hivju tjente også bedre i 2020 enn han gjorde i 2019. Hivju hadde en inntekt på rundt 6 millioner kroner i 2020, i 2019 var inntekten 3,2 millioner kroner.

Hvor mye tjener Aksel Hennie?

På toppen av vår skuespillerliste finner vi Aksel Hennie (43), som tjente 4,7 millioner kroner i 2017, en nedgang fra 7,1 millioner året i forveien.

Hvem skuespiller tjener mest?

Tidsskriftet har regnet seg frem til at Dwayne Johnson er verdens best betalte skuespiller. Han er kanskje bedre kjent som "The Rock" og har spilt i flere av "Fast & Furious"-filmene blant annet. Johnson har også bakgrunn fra wrestling og amerikansk fotball. Han håver ifølge Forbes inn rundt 87,5 millioner dollar i år.

Hvor mye tjener Eyvind Hellstrøm?

Tjener mer enn makkeren Mens Svendsen i 2020 tjente 4.050.542 kroner, ligger Hellstrøms inntekt, ifølge skattelistene, på 1.794.796 kroner.

Hva tjener en programleder i NRK?

Siden 2015 har lønnen for programlederne økt med 9890 kroner, fra 48.230 kroner til 58.120 kroner. For menn er økningen 10.850 kroner, og for kvinner er den 9260.

Hva skal til for å bli skuespiller?

Man må ikke ha noen spesiell utdanning for å bli skuespiller, men de fleste som jobber som skuespillere har utdannet seg enten med en bachelor i skuespill, har gått dramalinja på videregående, eller tatt teater- eller dramaår på folkehøyskoler.

Hvordan kan jeg bli med i en film?

For å komme med i en TV-serie, film må man være med på auditions når TV-selskaper/filmselskaper søker etter dette. På Skuespillerkatalogen.no har de en oversikt over aktuelle auditions for skuespillere.

Hvor mye tjener Steinar Sagen?

Duellen

NavnKompaniInntekt
Steinar SagenRadioresepsjonen923 576
Tore SagenRadioresepsjonen641 427
Bjarte Paul TjøstheimRadioresepsjonen500 709
Bård Urheim YlvisåkerYlvis
21. okt. 2011

Hvor mye tjener Funkygine?

De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner.

Hvor mye tjener Mads Hansen?

Mads Hansen (36) har imidlertid hatt en nedgang. For to år siden var resultatet på over to millioner kroner, mens han i fjor tjente litt over 1,5 millioner.

Hvem er den mest kjente skuespilleren i verden?

Liste

Nr.MennKvinner
1Humphrey Bogart ()Katharine Hepburn ()
2Cary Grant ()Bette Davis ()
3James Stewart ()Audrey Hepburn ()
4Marlon Brando ()Ingrid Bergman ()