:

Kan man tage kreatin med i flyet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man tage kreatin med i flyet?
 2. Hvad må man have med i håndbagagen?
 3. Hvilken kommune tager flest stoffer?
 4. Hvor mange danskere tager stoffer?
 5. Hvad må man ikke have med på et fly?
 6. Hvad skal på båndet i lufthavnen?
 7. Er tandpasta væske i håndbagage?
 8. Er mascara væske i håndbagage?
 9. Hvilke stoffer er mest udbredt i Danmark?
 10. Hvor mange har prøvet narko?
 11. Hvor mange danskere har et misbrug?
 12. Hvor mange har et stofmisbrug?
 13. Hvad må man ikke have i bagagen?
 14. Hvad skal der stå på kuffertmærke?
 15. Hvor mange 100 ml på fly?

Kan man tage kreatin med i flyet?

Vi har kontaktet Security i både Kastrup og Billund lufthavn og guidelines for rejse med proteinpulver og kosttilskud er følgende: Det anbefales at medbringe kosttilskud i sin check-in bagage (læs: kuffert) Proteinpulver, kreatin, BCAA-pulver og lignende skal for så vidt muligt opbevares i original emballage.

Hvad må man have med i håndbagagen?

Det er tilladt at medbringe sammenlagt maksimalt 1 liter væske, cremer og geléer i håndbagagen. Hver enkelt del ikke overstige eller kunne indeholde mere end 100 ml og flydende væsker, cremer og geléer skal pakkes i separat gennemsigtige forseglede poser, som skal forevises i sikkerhedskontrollen.

Hvilken kommune tager flest stoffer?

De er unge i landets rigeste kommune, og det handler om at vise, at man er »en fandens karl«: Her tager drengene flere stoffer end i resten af landet. Drengene i Gentofte tager langt flere stoffer end pigerne i kommunen – og langt flere stoffer end deres jævnaldrende på landsplan.

Hvor mange danskere tager stoffer?

Samlet set har 11 procent unge, svarende til 89.500, et forbrug af illegale stoffer – inklusive cannabis, som stadig er det mest udbredte stof. Her er der blot sket en stigning på 0,17 procent fra 20.

Hvad må man ikke have med på et fly?

Hvad må man ikke medbringe i håndbagagen?

 • Disse ting under ingen omstændigheder medbringes i håndbagagen:
 • ⛔ Våben.
 • ⛔ Spidse/skarpe våben (f. eks. knive) o. lign. ...
 • ⛔ Brændbare stoffer. ⛔ Kemiske stoffer.
 • ⛔ Stumpe redskaber.
 • Og naturligvis også væsker i større mængder, men det har vi allerede gennemgået.

Hvad skal på båndet i lufthavnen?

Flydende skønhedsprodukter i håndbagagen Alle væsker skal i en lille, gennemsigtig pose med genluk, som udleveres ved båndet i security eller kan findes andre steder i lufthavnen. Plastikposen må ikke rumme mere end en liter og ikke være større end 20 gange 20 centimeter.

Er tandpasta væske i håndbagage?

Du må medbringe væsker i håndbagagen på flyrejser, men der er visse begrænsninger på flydende væsker, cremer og geléer. Det er tilladt at medbringe sammenlagt maksimalt 1 liter væske, inklusive tandpasta, cremer og geléer i din håndbagage. Hver enkel del må dog ikke overstige eller kunne indeholde mere end 100 ml.

Er mascara væske i håndbagage?

For eksempel behandles creme, tandpasta, mascara, aerosoler, gel, frugtkonserves, fisk og kød, frosne fødevarer, smør, flødeost og yoghurt som væsker. Som håndbagage kan du medbringe: Væsker i beholdere på maks. 100 ml, som er pakket i 1 liters gennemsigtig og genlukkelig plasticpose.

Hvilke stoffer er mest udbredt i Danmark?

Ser man på stofferne enkeltvist, er kokain, amfetamin og ecstasy de mest udbredte stoffer efter hash. Blandt de unge under 25 år, hvor udbredelsen af de illegale stoffer er størst, har 41 pct. nogensinde prøvet hash, og 11 pct. har nogensinde prøvet andre illegale stoffer end hash.

Hvor mange har prøvet narko?

Mindre end 1 procent af de unge, der aldrig har prøvet hash, har prøvet andre stoffer. Efter hash er amfetamin, kokain og ecstasy de mest udbredte stoffer blandt unge. Blandt de 16-24-årige har 11 procent prøvet andre stoffer end hash. Knap 3 procent har prøvet andre stoffer end hash indenfor den seneste måned.

Hvor mange danskere har et misbrug?

Der er nu omkring 33.000 mennesker med stofmisbrug i Danmark. Halvdelen af dem deltager i social og/eller lægelig be- handling for deres misbrug. Den aktuelle udvikling i den sociale stofmisbrugsbehandling er, at der bliver flere nye deltagere med hashmisbrug og færre med opioidmisbrug.

Hvor mange har et stofmisbrug?

Misbrug kan blandt andet relatere sig til misbrug af alkohol eller stoffer. Danskerne har generelt et højt alkoholforbrug sammenlignet med andre lande. Omkring 140.000 danskere er afhængige af alkohol og 585.000 har et skadeligt alkoholforbrug.

Hvad må man ikke have i bagagen?

Nedenstående er nogle af de ting, du ikke må medbringe i bagagen....Det er ikke tilladt at medbringe brandbare eller ætsende væsker som eksempelvis:

 • Låsespray.
 • Kædespray.
 • Kalkfjerner.
 • Rengøringsmidler med faresymboler.
 • Blegemidler.
 • Komponenter fra brændstofsystemer, der har indeholdt brændstof.

Hvad skal der stå på kuffertmærke?

Et kuffert mærke vil angive hvem du er og hvor du bor, og derved kan flyselskabet finde frem til dig, uden de skal åbne din kuffert. Sørg altid for at have et kuffertmærke på din baggage, så du gør det lettere for dig selv at finde din kuffert.

Hvor mange 100 ml på fly?

Væsker eller flydende stoffer i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Du må gerne medbringe mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max. 1 liter. Du må kun medbringe én af disse poser.