:

Kan man ændre leveringsadresse PostNord?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man ændre leveringsadresse PostNord?
 2. I hvilket tidsrum bringer PostNord pakker ud?
 3. Hvis man ikke afhenter pakke PostNord?
 4. Hvordan efterlyser man en pakke?
 5. Kan man omdirigere sin post?
 6. Hvem har telefonnummer 70707030?
 7. Hvornår bliver min post leveret?
 8. Hvad tid kommer posten i dag?
 9. Hvad sker der hvis man ikke henter en pakke?
 10. Kan man købe uafhentede pakker?
 11. Hvem skal efterlyse pakke?
 12. Hvem erstatter forsvundet pakke?
 13. Kan man flytte adresse for en anden?
 14. Hvis jeg flytter til en anden kommune?
 15. Hvem har nummer?

Kan man ændre leveringsadresse PostNord?

I stedet for at vi lægger pakken til afhentning på posthuset eller i Pakkeboksen, kan du nu give PostNord en engangsfuldmagt. Det betyder, at du selv kan vælge, om den pågældende pakke skal stilles et sted på din adresse fx i garagen eller om den skal afleveres til din nabo.

I hvilket tidsrum bringer PostNord pakker ud?

Vi sørger for levering af dine forsendelser inden kl. 9:00 eller kl. 12:00, mandag til fredag. Tidsbestemt Levering kan tilkøbes for PostNord Parcel, Paller og Stykgods til udvalgte områder i Danmark.

Hvis man ikke afhenter pakke PostNord?

Hvis den manglende afhentning af pakken i første omgang skyldes kundens forhold – fx at kunden havde glemt at hente den, inden den blev sendt retur, så må kunden selv betale for at få den genfremsendt.

Hvordan efterlyser man en pakke?

Hvis det drejer sig om bortkomst af en pakke, skal du oplyse:

 1. Pakke nr.
 2. Beskrivelse af udvendig emballering og pakkens udseende.
 3. Beskrivelse af indholdet i pakken.
 4. Kopi af salgsfaktura for pakkens indhold.
 5. Kopi af købsfaktura for pakkens indhold (indkøbspris for varen/varer ekskl.

Kan man omdirigere sin post?

Dette kan ske via borger.dk. PostNord modtager herefter automatisk besked om flytningen, og du behøver ikke at gøre mere. Når du har meldt flytning, bliver breve, blade og magasiner automatisk eftersendt til din nye adresse de første 6 måneder.

Hvem har telefonnummer 70707030?

Post Danmark, Maribo Postbutik.

Hvornår bliver min post leveret?

Fremover kommer postbuddet kun forbi en gang i ugen, med de breve som må være fem hverdage undervejs. I dag kræver det to besøg om ugen. I fremtiden vil posten kun komme forbi en gang i ugen med de breve, som må være fem hverdage undervejs.

Hvad tid kommer posten i dag?

Med Udkørsel af post vil din virksomhed modtage den daglige post tidligt på dagen. Vi levere posten mandag til fredag på virksomhedens adresse.

Hvad sker der hvis man ikke henter en pakke?

Hvis du ikke har hentet din pakke i pakkeshoppen indenfor 14 dage, vil pakken blive sendt retur til os. Du bedes kontakte os og opgive dit ordrenummer. Du bliver opkrævet nyt fragtbeløb, fordi vi skal gensende pakken til dig. Hvis du ikke har hentet sin pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet.

Kan man købe uafhentede pakker?

»Uanbringelige forsendelser indeholdende penge eller andet af værdi fremlyses ved en månedlig bekendtgørelse i Statstidende og ligger herefter til afhentning i 3 måneder, hvorefter de uafhentede forsendelser sælges eller tilintetgøres.

Hvem skal efterlyse pakke?

Pakken er på vej ud til forbrugeren I denne situation er det dig, der har ansvaret for pakken helt frem til, at forbrugeren modtager pakken. Hvis den går i stykker eller bliver væk undervejs, kan du derfor ikke kræve betaling, hvis ikke du leverer en ny vare.

Hvem erstatter forsvundet pakke?

Forsvinder eller bliver pakken beskadiget under leveringen, er det afsender, der bærer ansvaret, hvilket betyder, at du skal dække evt. økonomiske tab eller erstatte kundens vare med en ny - uanset om du får en transportør til at bringe varen ud til kunden, eller du selv gør det.

Kan man flytte adresse for en anden?

Hvis du kender personen, som stadig har adresse hos dig, kan du derfor bede vedkommende om selv at melde flytning. Flytningen vil normalt ske med det samme. Hvis du ikke har mulighed for at få personen til at melde flytning selv, kan du bede Folkeregisteret om at fjerne personen fra din adresse. Det tager 4-6 uger.

Hvis jeg flytter til en anden kommune?

Når en borger flytter fra en kommune til en anden, bliver tilflytningskommunen opholdskommune jf. retssikkerhedsloven § 9 og bliver som udgangspunkt også den kommune, som har pligt til at yde hjælp.

Hvem har nummer?

Det første du kan gøre for at finde ud af hvem nummeret tilhører, er at slå det op i telefonbøgerne på nettet. Her anbefaler vi at du prøver Krak.dk, DeGuleSider.dk eller 118.dk. Har personen med det ukendte nummer valgt at lade sit nummer registrere i telefonbøgerne, vil du kunne finde det her.