:

Er AirPods vandtæt?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er AirPods vandtæt?
 2. Hvad er forskellen på de forskellige AirPods?
 3. Kan man tage AirPods med i bad?
 4. Kan man lægge AirPods i ris?
 5. Kan man tage iPhone 12 med i bad?
 6. Hvor længe skal Elektronik ligge i ris?
 7. Hvor lang tid skal en iPhone ligge i ris?
 8. Kan man tage iPhone 11 med i bad?
 9. Kan en iPhone filme under vand?
 10. What devices do I need to pair my AirPods with?
 11. Are AirPods sweat and water resistant?
 12. How to use AirPods Pro 3 on iPhone?
 13. How do AirPods work with Apple Watch and iPhone?

Er AirPods vandtæt?

Dine AirPods Pro, AirPods (3. generation) og MagSafe-opladningsetui til AirPods (3. generation) er sved- og vandafvisende, men ikke sved- eller vandtætte. * MagSafe-opladningsetuiet og det trådløse opladningsetui til AirPods Pro er ikke vand- eller svedafvisende.

Hvad er forskellen på de forskellige AirPods?

I forhold til de originale AirPods fra 2016, så har 2019 udgaven en anden chip, en såkaldt H1 chip, som har erstattet W1 chippen fra de originale AirPods. Dette gør at den nyere 2019 udgave er hurtigere til at parre med enheder, de opnår også bedre forbindelse til enheder så der er hurtigere svartider på lyden.

Kan man tage AirPods med i bad?

For det første har de som regel ikke en ekstra stang hængende ud af øret, som får nogle Apple-fans til at stå af på AirPod-idéen. Annonce: For det andet er de som regel leveringsdygtige i vandtætte eller vandafvisende, trådløse øretelefoner, som du kan tage med i brusebad eller i swimmingpoolen.

Kan man lægge AirPods i ris?

Det er ikke så meget vandet uden på, som det der er inden i, der er problemet. Det bedste du kan gøre er, at lægge sin iPhone ned i en pose sammen med noget, der optager fugt. Har du nogle af de små poser, der ofte følger med sko, er de perfekte, men ellers er helt almindelige tørre ris gode til formålet.

Kan man tage iPhone 12 med i bad?

Det betyder også at du ikke skal tage din iPhone med dig i bad, da der også her er tryk på vandet, og det derfor lettere trænger ind i mobilen. Disse aktiviteter med vand skal du undlade at gøre med din iPhone: brusebad. vandski.

Hvor længe skal Elektronik ligge i ris?

Brug radiatoren eller ris Brug en radiator eller en pose med ris til at tørre med. Hvis du har mulighed for det, kan du lægge mobilen og de forskellige dele på en radiator med svag varme. Lad den ligge i et døgns tid. Et andet godt råd er, at lægge mobilen i en pose med ris i et døgn.

Hvor lang tid skal en iPhone ligge i ris?

Det er meget vigtigt at lade mobilen hvile. Det betyder at du bør lade den ligge i risen i mindst 24 timer eller gerne 48 timer, hvis det er muligt.

Kan man tage iPhone 11 med i bad?

iPhone 11 er IP68-klassificerede 60529, det betyder at de kan klare 2 meters dybde i max 30 min.

Kan en iPhone filme under vand?

Med hensyn til vandafvisningen er der betydelige forskelle imellem de to modeller. iPhone 11 har vandafvisning ned til to meters dybde i 30 minutter, mens iPhone Pro har en vandafvisning på hele fire meters dybde i 30 minutter.

What devices do I need to pair my AirPods with?

 • If you have AirPods (2nd generation), you need at least one of these: iPhone, iPad, or iPod touch with iOS 12.2 or later Apple Watch with watchOS 5.2 or later Apple TV with tvOS 12.2 or later Mac with macOS 10.14.4 or later

Are AirPods sweat and water resistant?

 • AirPods (3rd generation) and AirPods Pro are sweat and water resistant for non-water sports and exercise. AirPods (3rd generation) and AirPods Pro were tested under controlled laboratory conditions, and have a rating of IPX4 under IEC standard 60529.

How to use AirPods Pro 3 on iPhone?

 • Open Control Center on your iPhone, iPad, or iPod touch. Touch and hold the audio card in the upper-right corner of Control Center to control audio. Click the volume control in the menu bar and choose your AirPods Pro 3 or other speakers under Output Device. To play and pause your audio content, press the force sensor on the stem of an AirPod.

How do AirPods work with Apple Watch and iPhone?

 • AirPods are connected to your iPhone and Apple Watch at the same time. Sound automatically switches between them.