:

Kan ikke tåle ansigtscreme?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan ikke tåle ansigtscreme?
  2. Hvad er carbamid creme?
  3. Hvordan behandler man Nikkeleksem?
  4. Hvordan ser en allergisk reaktion hud?
  5. Hvad bruges carbamid til?
  6. Er carbamid farligt?

Kan ikke tåle ansigtscreme?

Hvad kan du gøre? Hvis du oplever symptomer, der kan være allergi, er det vigtigt, at du stopper med at bruge det produkt, der kan være årsagen. Herefter er det en god ide at kontakte en læge eller hudlæge og få undersøgt, om der er tale om allergi, og hvad der evt. kan være årsagen.

Hvad er carbamid creme?

Faaborg Pharma Carbamid Creme 5% er en fugtgivende creme til vintertør hud. Cremen blødgør huden og er ideel til hård hud på fx albuer, knæ, hænder og hæle. Indeholder urea (carbamid), der styrker hudens barriere og nedsætter vandfordampningen, så hudens fugtighed og smidighed bevares.

Hvordan behandler man Nikkeleksem?

Behandling af nikkelallergi er først og fremmest, at du undgår hudkontakt med nikkel. Måske har du et job, hvor det er svært helt at undgå nikkel. I det tilfælde kan du skabe en hinde over metallet, så det ikke kommer i direkte kontakt med din hud. Det kan du gøre med plastik, tape eller klar lak.

Hvordan ser en allergisk reaktion hud?

Det kaldes kontakteksem eller hudallergi. Ved allergisk kontakteksem kan huden blive rød, kløende, få knopper og blærer efter udsættelse for et allergifremkaldende stof. Jo mere du er i kontakt med allergifremkaldende stoffer, jo større er risikoen for, at du udvikler allergi.

Hvad bruges carbamid til?

Hvad bruges carbamid til? Populært sagt, så bruges carbamid til at blødgøre huden, bevare dens naturlige strukturer og tilføre den fugt. Naturligt dannes carbamid i forbindelse nedbrydning af proteiner, men det er også muligt at give kroppen ekstra carbamin at arbejde med.

Er carbamid farligt?

Almindelige bivirkninger ved carbamid er: Hudrritation. Midlertidig brændende eller prikkende fornemmelse. Kløe.