:

Hvad kan man købe i Aldi?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man købe i Aldi?
 2. Hvor ligger Danmarks største Aldi?
 3. Hvad sælger Aldi?
 4. Kan man købe snus i Aldi?
 5. Kan man betale med mobile pay i ALDI?
 6. Er ALDI billig?
 7. Hvor mange lande er Aldi i?
 8. Er Lidl og Aldi det samme?
 9. Er Lidl og ALDI det samme?
 10. Hvad står ALDI for?
 11. Kan man købe LYFT i Tyskland?
 12. Hvad koster en bøtte snus?
 13. I hvilke butikker kan man betale med MobilePay?
 14. Kan man bruge MobilePay i udlandet?
 15. Hvad er billigst ALDI eller Rema 1000?

Hvad kan man købe i Aldi?

I ALDI har vi et stort udvalg af frisk frugt og grønt, og her finder du også mange danske varer som fx friskhøstede Bakke-gulerødder og søde, sprøde Junami-æbler. Nogle grøntsager kan du altid få fra danske leverandører, mens andre er begrænset til de perioder, hvor de er i sæson.

Hvor ligger Danmarks største Aldi?

Fredag d. 25. juni åbner en nybygget Aldi-butik på Snerlevej 2 i Næstved. Butikken bliver Danmarks største Aldi med sine 1455 m2 og vil vise ´det nye Aldi´ fra sin bedste side.

Hvad sælger Aldi?

Vi kan nu blandt andet tilbyde et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, flere mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske produkter. I ALDI Danmark ønsker vi dog ikke blot at udvikle vores vareudbud, men også butiksoplevelsen for vores kunder.

Kan man købe snus i Aldi?

ALDI tager helt nye skridt i bekæmpelsen af tobaksvarer til især unge og præsenterer nu en ny samlet tobakspolitik. Inden årets udgang er alle tobaksvarer skjult i alle ALDIs butikker landet over. Men indsatsen for en røgfri fremtid skal også omfatte medarbejderne.

Kan man betale med mobile pay i ALDI?

Nej, det kan man desværre ikke.

Er ALDI billig?

Hos ALDI får du masser af økologiske kvalitetsvarer til lave priser. Vi er blandt Danmarks billigste dagligvarebutik - også når det kommer til økologiske hverdagsvarer. I ALDI mener vi nemlig godt, at kvalitet og discount kan gå hånd i hånd.

Hvor mange lande er Aldi i?

Aldi er pr. 2017 repræsenteret i 19 lande, primært i Europa, men også i Australien, Kina og USA. Antal filialer stammer hovedsageligt fra 2015.

Er Lidl og Aldi det samme?

Aldi har i dag 1650 butikker i USA og har allerede planlagt at vokse til 2000 butikker inden udgangen af 2018. Og i 2022 vil koncernen have 2550 butikker. Aldis vækstplan kommer kort efter, at tyske Lidl har meddelt, at koncernen åbner de første 20 butikker i USA på torsdag.

Er Lidl og ALDI det samme?

Aldi har i dag 1650 butikker i USA og har allerede planlagt at vokse til 2000 butikker inden udgangen af 2018. Og i 2022 vil koncernen have 2550 butikker. Aldis vækstplan kommer kort efter, at tyske Lidl har meddelt, at koncernen åbner de første 20 butikker i USA på torsdag.

Hvad står ALDI for?

Det første Aldi-discountmarked åbnede i Dinslaken i 1962. Navnet Aldi er en forkortelse for Albrecht-Diskont.

Kan man købe LYFT i Tyskland?

Lyft bliver solgt i Sverige, Tyskland, Schweiz og i Storbritannien, samt flere andre lande, hvor smagsvarianter som for eksempel Lyft Mint og Lyft Ice Cool Mint Strong er blevet særdeles populære hos forbrugerne.

Hvad koster en bøtte snus?

I gennemsnit koster en dåse ca. 40 kr. Hvis man bruger en pakke snus, tyggetobak eller nikotinposer om dagen i et år, bruger man ca. 20.000 kr.

I hvilke butikker kan man betale med MobilePay?

Følgende supermarkeder tager imod MobilePay:

 • Meny.
 • Bilka (pt. kun online)
 • Føtex (pt. kun online)
 • REMA 1000.
 • Fakta.
 • SuperBrugsen.
 • Dagli'Brugsen.
 • Irma.

Kan man bruge MobilePay i udlandet?

Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.

Hvad er billigst ALDI eller Rema 1000?

Efter Aldi og Lidl kommer Rema 1000, Netto, Fakta og Coop 365. Mens 51 pct. siger Fakta, er det kun 45 pct., der mener, at Coop 365 er billig. Dette til trods for, at sidstnævnte netop har fokus på at være billigere end sin søsterkæde.