:

Hvornår blev AK-47 lavet?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår blev AK-47 lavet?
  2. Hvad koster AK-47?
  3. Hvem opfandt AK-47?
  4. Hvor kan man købe AK-47?
  5. Hvad hedder en AK-47?
  6. Hvad er den korteste uddannelse i Danmark?
  7. Hvad står KVU for?

Hvornår blev AK-47 lavet?

Kalasjnikov – billigt, robust og nemt at håndtere Russeren Mikhail Kalasjnikov konstruerede i 1947 det automatiske stormgevær AK-47, som blev adskillige hæres foretrukne af tre årsager: Det var billigt, robust og nemt at håndtere.

Hvad koster AK-47?

De Kalasjnikov'er, der købes på Balkan til priser på 3.000-5.000 kr., kan i Europa sælges for op til 35.000 kr.

Hvem opfandt AK-47?

Mikhail KalasjnikovAK-47 / Opfinder Avtomat Kalasjnikova), ofte blot kaldet Kalasjnikov (eng: Kalashnikov), er et stormgevær designet af Mikhail Kalasjnikov og produceret af den russiske våbenproducent IZH. AK-47'en blev især anvendt af Warszawapagtens styrker under den kolde krig.

Hvor kan man købe AK-47?

AK47 Wood/Fullmetal - Køb den på Rodes.dk Webshop.

Hvad hedder en AK-47?

Avtomat Kalasjnikova), ofte blot kaldet Kalasjnikov (eng: Kalashnikov), er et stormgevær designet af Mikhail Kalasjnikov og produceret af den russiske våbenproducent IZH. AK-47'en blev især anvendt af Warszawapagtens styrker under den kolde krig.

Hvad er den korteste uddannelse i Danmark?

Danmarks korteste uddannelse er den uddannelse i Danmark, der giver størst værdi i forhold til den investerede tid – nemlig 1 time. Det er et udfordrende og fagligt funderet foredragsfænomen, der er relevant for alle, som skal sælge, hvad enten det er produkter, ydelser, service eller opvasken derhjemme.

Hvad står KVU for?

De korte videregående uddannelser (KVU) er typisk erhvervsakademiuddannelser af to års varighed inklusiv praktik. Enkelte varer dog to et halvt år. Undervisningen kombinerer teori og praksis og er typisk rettet mod en profession eller et bestemt erhverv.