:

Er min LP noget værd?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er min LP noget værd?
  2. Hvor kan jeg sælge mine LP plader?
  3. Hvem køber LP er?
  4. Hvornår kom den første LP?
  5. Kan man lave sin egen vinylplade?
  6. Hvad koster det at sælge på discogs?

Er min LP noget værd?

- Det er især de vinyl-udgivelser, som er fra 19, der i dag kan være flere penge værd. De er nemlig i flere tilfælde sjældne, for på det tidspunkt begyndte CD'en for alvor at tage helt over, de fleste købere havde her skiftede til CD'en, og det dræbte næsten vinylen, siger Simon Busk.

Hvor kan jeg sælge mine LP plader?

Kan du ikke finde pladen, som du vil sælge, er det heldigvis let at få en god idé om prisen: Discogs.com er verdens største katalog over plader. Her kan du se, hvad en plade bliver handlet til. Du skal dog være opmærksom på, at pladerne ofte sælges for lavere priser i Danmark.

Hvem køber LP er?

Efterspørgslen på vinyl er eksploderet! Vi er derfor altid på markedet efter pladesamlinger. Om du skal sælge 5 plader, eller en samling på 5.000 stk., så giver vi meget gerne et tilbud. Ting der kan forøge prisen på dine plader: De er pæne og velholdte – plader samt cover.

Hvornår kom den første LP?

Første LP var 'The Voice of Frank Sinatra', det første studiealbum fra en dengang ny og lovende lovende kunstner. Første gang udgivet på 78 rpm lakplader i 1946.

Kan man lave sin egen vinylplade?

Med Phonocut kan du indspille dine egne vinyler. Man lægger en tom (blank) vinylplade i maskinen, tilslutter en stereo kilde via minijack til indgangen, trykker start og så kan Phonocut skære skiven i realtid. Annonce: Resultatet er en vinyl-skive der efterfølgende kan afspilles i en almindelig pladespiller.

Hvad koster det at sælge på discogs?

Du sælger en plade for 100 kroner. Discogs tager de 8 kroner i gebyr. PayPal tager 3 kroner i gebyr for din betaling.