:

Hvornår er strømmen billigst hos SEAS?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår er strømmen billigst hos SEAS?
  2. Hvornår er det billigst at bruge opvaskemaskinen?
  3. Hvad koster en kilowatt time hos SEAS?
  4. Hvornår på døgnet er det billigst at vaske tøj?
  5. Hvornår er det billigst at vaske i vaskemaskinen?
  6. Hvad tid på dagen er strømmen billigst?
  7. Hvornår er det bedst at vaske tøj?
  8. Hvornår er det dyrest at bruge strøm?

Hvornår er strømmen billigst hos SEAS?

Flyt dit forbrug fra de dyre til de billige timer. kWh-prisen er oftest højere mellem kl. 17 og 20 i vinterhalvåret. Og den er for det meste lavere midt på dagen og om natten.

Hvornår er det billigst at bruge opvaskemaskinen?

Sæt opvaskemaskinen i gang, når du går i seng, eller programmér den til at starte om natten. Sortér dit vasketøj om aftenen og start tøjvasken om natten. Sæt gerne stikket til elbilen i kontakten, når du kommer hjem fra arbejde, men vent med at lade bilen op til nattetimerne.

Hvad koster en kilowatt time hos SEAS?

Hos Seas-nve koster en kilowatt-time 37,44 øre, mens den hos landets bililgste el-leverandør koster 30 øre. Dertil kommer moms, afgifter og transport, så reelt bliver prisen omkring 2,50 kroner.

Hvornår på døgnet er det billigst at vaske tøj?

Som udgangspunkt er strømmen dyrest i timerne fra kl. 17-20. Derfor skal du også undgå at vaske tøj, i dette tidsrum. Strømmen er typisk billigst i timerne efter midnat, frem mod kl.

Hvornår er det billigst at vaske i vaskemaskinen?

Om natten er strømforbruget generelt lavere, hvilket er meget logisk da størstedelen af os sover. De fleste vaskemaskiner og opvaskemaskiner har i dag indbyggede timere, så du har mulighed for at sætte den til at starte en vask om natten. Det er ikke bare godt for klimaet, men også for din pengepung.

Hvad tid på dagen er strømmen billigst?

Som tommelfingerregel er elprisen lavest om natten mellem kl. 00.00 og 06.00, og når vinden blæser eller solen skinner.

Hvornår er det bedst at vaske tøj?

Mellem 17 og 20 er det en god idé at lade vaskemaskinen stå og mobiltelefonen være trukket ud af stikket. For der er forskel på elprisen på forskellige tidspunkter af dagen, og fra oktober til marts er det dyrest at forbruge el i tidsrummet fra 17 til 20.

Hvornår er det dyrest at bruge strøm?

Det er nemlig fra oktober til marts, i tidsrummet kl. 17-20, at elnettet er mest belastet. Derfor er transporten af strøm dyrest i netop denne periode. Til gengæld er alle andre tidspunkter i løbet af året billigere, end de har været hidtil.