:

Hvilke farver passer sammen indretning?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilke farver passer sammen indretning?
  2. Hvilke farver passer til flaskegrøn?
  3. Hvad passer til cognacfarvet?
  4. Hvilken farve får dig til at se brun ud?
  5. Hvilke farver matcher mørkegrøn?
  6. Hvilke sko til grøn kjole?
  7. Hvilken farve passer til messing?
  8. Hvilken farve passer til petroleumsblå?

Hvilke farver passer sammen indretning?

Måder at indrette med farver der passer sammen Hvis du ønsker mere kontrast kan du gå for komplementær farverne, der er overfor hinanden i farvehjulet og altså kombinere fx blå og orange, rød og grøn eller lilla og gul. Så får du fremhævet de respektive farver og er sikret et farverigt udtryk.

Hvilke farver passer til flaskegrøn?

De forskellige nuancer passer godt sammen og falder godt i spænd med de mere afdæmpede farver som hvid, grå og sort. Grøn passer også godt sammen med de gyldne metaller som messing og kobber, som findes i mange nordiske hjem.

Hvad passer til cognacfarvet?

Som farve passer cognac særligt godt til hvide eller sorte spiseborde eller spiseborde af mørkt/røget træ. Spiseborde i varme og meget levende træfarver egner sig mindre godt til cognacfarven, grundet for stor lighed mellem nuancerne.

Hvilken farve får dig til at se brun ud?

Få dig selv til at se endnu mere solbrændt ud ved at gå i stærke farver, som rød, pink eller koral grøn. Du kan også vælge varmere farver, som beige eller mørkebrun.

Hvilke farver matcher mørkegrøn?

Grøn er en farve, der er nem at indrette med i alle hjemmets rum. Farven passer nemlig godt sammen med de mere neutrale farver som grå, hvid og sort, der typisk er til stede i hjemmet.

Hvilke sko til grøn kjole?

Sandaler med lidt højde, hvis du ikke kan lide højhælede sko. Hvis din kjole er mønstret, så skal dine sko helst være i en enkelt farve. Men hvis du har en ensfarvet kjole, kan du vælge højhælede sko, sandaler eller plateausko med flere detaljer.

Hvilken farve passer til messing?

Anvende forskellige grønne nuancer De forskellige nuancer passer godt sammen og falder godt i spænd med de mere afdæmpede farver som hvid, grå og sort. Grøn passer også godt sammen med de gyldne metaller som messing og kobber, som findes i mange nordiske hjem.

Hvilken farve passer til petroleumsblå?

Der sker noget helt magisk, når du kombinerer den dybe petroleumsfarve med metalliske farver som messing, kobber og guld. Der skal ikke ret mange metalliske elementer til at skabe dette udtryk. Det kan være en lampe, en spejlramme eller en lampefod som i dette soveværelse.