:

Hvor hurtigt oplader AirPods?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor hurtigt oplader AirPods?
  2. Hvor langt kan AirPods Pro række?
  3. Hvad er forskellen på AirPods og AirPods?
  4. Hvor tit skal AirPods oplades?
  5. Er AirPods gode?
  6. Hvordan lader man AirPods op?

Hvor hurtigt oplader AirPods?

En enkelt opladning af dine AirPods giver dig op til 5 timers lytning15 eller 3 timers tale. Hvis du oplader dine AirPods i 15 minutter i etuiet, får du op til tre timers lytning17 eller op til to timers tale.

Hvor langt kan AirPods Pro række?

Så længe du er indenfor ti meter rækkevidde bider Airpods sig fast til din Bluetooth-kilden – selv hvis et par husvægge skulle være i mellem. AirPods virker desuden med andet end iOS- og Mac-enheder via Bluetooth.

Hvad er forskellen på AirPods og AirPods?

I forhold til de originale AirPods fra 2016, så har 2019 udgaven en anden chip, en såkaldt H1 chip, som har erstattet W1 chippen fra de originale AirPods. Dette gør at den nyere 2019 udgave er hurtigere til at parre med enheder, de opnår også bedre forbindelse til enheder så der er hurtigere svartider på lyden.

Hvor tit skal AirPods oplades?

Enheden bør opbevares på et tørt og køligt sted, hvor temperaturen ikke overstiger 32 °C. Hvis du har tænkt dig at opbevare enheden i mere end et halvt år, kan du med fordel oplade batteriet til 50 % hver 6. måned.

Er AirPods gode?

Eksperterne fra Digitaltrends.com vælger at give Apple Airpods en god bedømmelse, da de mener, at de er 'blandt de bedste ledningsfrie hovedtelefoner, der er tilgængelige i dag'. De nævner, at den trådløse forbindelse er fejlfri og stabil samt, at rækkevidden er rigtig god i forhold til andre modeller på markedet.

Hvordan lader man AirPods op?

Oplad etuiet til AirPods

  1. Oplad med et kabel: Slut etuiet til en stikkontakt med et Lightning til USB-kabel og en kompatibel strømforsyning.
  2. Oplad trådløst: Anbring etuiet med statusindikatoren opad midt på en trådløs MagSafe-oplader eller en Qi-certificeret oplader.