:

Hvad kræver det at blive statsautoriseret revisor?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kræver det at blive statsautoriseret revisor?
  2. Er det sjovt at være revisor?
  3. Hvor mange statsautoriseret revisor?
  4. Hvad betyder det at være statsautoriseret revisor?
  5. Er det svært at blive statsautoriseret revisor?
  6. Hvad er forskellen mellem en statsautoriseret revisor?
  7. Hvor mange bliver statsautoriseret revisor?

Hvad kræver det at blive statsautoriseret revisor?

Efter din gymnasiale uddannelse, kan du tage en bacheloruddannelse inden for erhvervsøkonomi på handelshøjskolen – dette kaldes også en HA. Uddannelsen tager 3 år, og herefter er du klar til at tage skridtet videre til at læse cand. merc. aud og blive statsautoriseret revisor.

Er det sjovt at være revisor?

Jeg trives med en alsidig hverdag, og som revisor er ens hverdag meget uforudsigelig”. typisk forbinder med en revisor. Kvinder har meget at byde på, og det handler om at have ambitioner og tro på, at det kan lade sig gøre. Hos PwC i Odense har vi de seneste 5-6 år haft en kvindelig leder af kontoret.

Hvor mange statsautoriseret revisor?

Godkendte revisorer er en samlet betegnelse over to typer af revisorer: statsautoriserede og registrerede. Af de knap 3.300 godkendte revisorer er 59 pct. statsautoriserede, og 41 pct. er registrerede2.

Hvad betyder det at være statsautoriseret revisor?

Det er en beskyttet titel, som kun de, der har gennemgået en særlig uddannelse, kan kalde sig. En statsautoriseret revisor må udføre revision på regnskaber for de børsnoterede selskaber og får i mange tilfælde en højere løn end de andre revisorer uden titlen inden for branchen.

Er det svært at blive statsautoriseret revisor?

For at blive statsautoriseret revisor skal man bestå 3 skriftlige eksamener og en mundtlig. For at få lov til at komme til den mundtlige eksamen, skal man først have bestået alle 3 skriftlige eksamener. I år var beståelsesprocenten for de 3 skriftlige eksamener henholdsvis 53%, 48% og 52%.

Hvad er forskellen mellem en statsautoriseret revisor?

Hvad er forskellen på en revisor, en registreret revisor og en statsautoriseret revisor? Titlen 'revisor' er ikke en beskyttet titel, så alle kan kalde sig revisor. Man kan derimod kun kalde sig godkendt (registreret eller statsautoriseret revisor), hvis man har en revisoruddannelse og er godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Hvor mange bliver statsautoriseret revisor?

Af de knap 3.300 godkendte revisorer er 59 pct. statsautoriserede, og 41 pct.