:

Kan man parkerer gratis i Billund Lufthavn?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man parkerer gratis i Billund Lufthavn?
 2. Hvor mange P pladser er der i Billund Lufthavn?
 3. Hvad koster det at parkere i lufthavnen?
 4. Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen Billund?
 5. Hvordan betales EasyPark?
 6. Hvad er fordelen ved at checke ind hjemmefra?
 7. Hvordan checker man ind i lufthavnen Billund?
 8. Hvad koster langtidsparkering i Københavns Lufthavn?
 9. Hvad betyder køb afventer gennemførsel?
 10. Hvad er EasyPark mærkat?
 11. Hvor finder jeg billetnummer SAS?

Kan man parkerer gratis i Billund Lufthavn?

Den første time er helt gratis, og herefter koster det 30 kroner per time. Hvis du derimod skal parkere i længere tid ved Billund Lufthavn, kan du parkere på en af de mange langtidsparkeringspladser. Du kan parkere på P1, P2, P5, P6, P7, P8, P9 eller i P-Huset, hvis du har behov for parkering i flere dage.

Hvor mange P pladser er der i Billund Lufthavn?

Mandag blev første spadestik taget til lufthavnens nye parkeringshus, der kommer til at få plads til 1200 parkerede biler. Dermed bliver det lige så stort som det eksisterende parkeringshus, og det samlede antal parkeringspladser i Billund Lufthavn kommer dermed op på 14.000.

Hvad koster det at parkere i lufthavnen?

fra 1100 kr. Med Standard lufthavnsparkering holder din bil i rimelig gåafstand til terminalerne til en god pris. Her har du mulighed for at parkere i gåafstand til lufthavnens terminaler, og du kan vælge mellem indendørs og udendørs parkering.

Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen Billund?

Vi anbefaler, at du møder op i lufthavnen senest to timer før din afgang – uanset, om du har foretaget online check-in hjemmefra eller i lufthavnen. Det tager kun 45 sekunder at droppe kufferten, men specielt i de travle sommermåneder kan der være kø for at nå frem til dropstedet.

Hvordan betales EasyPark?

EasyPark parkerings app er tilgængelig for iOS og Android brugere. Du skal blot downloade appen, oprettet dig med dit telefonnummer, tilføje din nummerplade og vælge den betalingsmetode du ønsker. Herefter er du klar til at parkere! Ønsker du også nemmere parkering?

Hvad er fordelen ved at checke ind hjemmefra?

Hvis du virkelig ønsker at spare tid i lufthavnen, kan du med fordel vælge at tjekke in hjemmefra. Dette gøres som regel online, og det er altid forskelligt, hvornår der er mulighed for at tjekke ind alt efter, hvilket flyselskab, du skal rejse med.

Hvordan checker man ind i lufthavnen Billund?

1. Check ind online, og spar tid, når du skal flyve fra Billund Lufthavn. Det er nemt at checke ind hjemmefra. Du klikker blot ind på bll.dk og indtaster det flynummer, der står på din billet.

Hvad koster langtidsparkering i Københavns Lufthavn?

Drive in-priser

TidBudgetStandard
0-15 minDøgnprisGratis
15-60 minDøgnpris50,-
Pr. påbegyndt timeDøgnpris50,-
Maks. pris pr. døgn120,- / 100,-220,-

Hvad betyder køb afventer gennemførsel?

Når du betaler med MobilePay i andre apps og får fejlbeskeden "Køb afventer gennemførsel", skal du kontakte afsenderen på den app du handler gennem. Beløbet bliver automatisk reserveret på din konto og trukket efter 14 dage.

Hvad er EasyPark mærkat?

Langt de fleste parkeringsvagter kontrollerer nu bilerne for gyldig parkering via nummerpladen. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt med en mærkat i forruden af bilen, hvis man benytter Easy Park til at betale for parkeringen med sin mobiltelefon.

Hvor finder jeg billetnummer SAS?

Hvor finder jeg mit e-ticket nummer/billetnummer? Dit e-ticket nummer/billetnummer finder du øverst på din rejseplan, som fungerer som din flybillet.