:

Er hjemmesiden sikker at handle på?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er hjemmesiden sikker at handle på?
  2. Hvordan kan man stole på en hjemmeside?
  3. Hvad betyder det når der står ikke sikker på en hjemmeside?
  4. Hvad er en troværdig hjemmeside?
  5. Kan man altid tjekke om en hjemmeside er usikker?
  6. Er Fruugo kinesisk?
  7. Kan man stole på BigSaver?
  8. Hvad er BigSaver DK?
  9. Hvad er et sikkerhedscertifikat?
  10. Kan ikke åbne internetsider?
  11. Hvordan afgør du om en webside er troværdig og brugbar?
  12. Hvordan er en artikel troværdig?
  13. Hvorfor er alle hjemmesider usikre?
  14. Er der told på varer fra Fruugo?
  15. Hvor bliver Fruugo sendt fra?
  16. Om et website er sikkert at besøge?
  17. Om et website har Sikkerhedscertifikat?
  18. Kan du tjekke enhver hjemmeside for farer?

Er hjemmesiden sikker at handle på?

Gå efter e-mærket Når du handler på en e-mærket hjemmeside, kan du være sikker på, at webshoppen lever op til dansk lov og kontrolleres af e-mærkets jurister. E-mærket kan også hjælpe dig, hvis du oplever problemer med dit køb. Det er også en rigtig god idé at installere e-mærkets plug-in til Chrome – Sikker shopping.

Hvordan kan man stole på en hjemmeside?

Det første og vigtigste i forhold til sikkerhed, på hjemmesider, er SSL-Certifikatet. Et SSL-Certifikat kryptere datastrømmen imellem hjemmeside og database. Eksempelvis betyder det, at man ikke kan hacke sig ind og få fat i kreditkortoplysninger. SSL kan genkendes på den lille hængelås i din browser.

Hvad betyder det når der står ikke sikker på en hjemmeside?

Hvis din hjemmeside eller webshop bruger https, så er du i sikre hænder. Men hvis der kun står http, så bliver dine besøgende advaret med ”ikke sikker”. (Er det ikke synligt ved første blik, kan du forsøge at kopiere din URL, og indsætte den et andet sted. Så vil du kunne se, om du har http eller https.)

Hvad er en troværdig hjemmeside?

En troværdig hjemmeside kan både give de besøgende en bedre holdning til hjemmesidens afsender, gøre det mere trygt for dem at bruge sidens webshop, øge muligheden for at de har lyst til at afgive deres kontaktoplysninger til virksomheden samt anbefale hjemmesiden og dermed virksomheden til andre i deres netværk.

Kan man altid tjekke om en hjemmeside er usikker?

Du kan altid tjekke danske hjemmesider (dk. -sider) via DK Hostmaster. Hvis ejeren ikke stemmer overens med hvad, der står på siden – eller du bliver endnu mere mistænkelig af informationerne i søgning, bør du undgå siden.

Er Fruugo kinesisk?

Jeg ser frem til at modtage min ordre - men den afsendes fra Kina.

Kan man stole på BigSaver?

Fusker firma. køb aldrig herfra, har købt en cykel som ikke virker og man kan ikke få kontakt til firmaet igen.

Hvad er BigSaver DK?

BigSaver.dk er et meget enkelt, men samtidigt et meget stærkt koncept, som har til formål at give dig kæmpe rabatter, typisk mellem 50 til 90% rabat på trending produkter fra hele verdenen. Vi sørger for at udvælge samarbejdspartner som leverer en fantastisk service og produkter.

Hvad er et sikkerhedscertifikat?

Hvad et sikkerhedscertifikat er Når du går til et website, der anvender HTTPS (forbindelsessikkerhed), anvender websitets server et certifikat til at bevise websitets identitet til browsere (f. eks. Chrome). Alle kan oprette et certifikat, som udgiver sig for at repræsentere et hvilket som helst website.

Kan ikke åbne internetsider?

Sider åbnes nogle gange ikke, hvis cookies ikke fungerer korrekt. Du kan rette fejlen ved at prøve at rydde dine cookies. Denne fejlmeddelelse vises, hvis siden havde en fejl, som Chrome ikke kunne genkende. Kontakt ejeren af websitet for at rette fejlen.

Hvordan afgør du om en webside er troværdig og brugbar?

I søgemaskinen Google kan man få en oversigt over, hvem der linker til en given webside ved at skrive ”link:(websidens adresse)” eller ”info:(websidens adresse)” i søgefeltet. Man kan så vurdere, om de andre sider virker troværdige og seriøse, og om det betyder noget for websidens troværdighed.

Hvordan er en artikel troværdig?

Selvom du ikke kan gennemskue om statistikken er korrekt, så læg mærke til, hvilke ord der bruges. Hvis noget er signifikant forskelligt, så betyder det, at der er lavet statistik. Hvis de bare skriver, at der ses en forskel, eller det tyder på, eller der er en tendens, osv.

Hvorfor er alle hjemmesider usikre?

Et manglende SSL-certifikat giver et hak i troværdigheden og skræmmer nok nogle kunder væk. Men det er også meget negativt for SEO (søgemaskineoptimering). Google favoriserer nemlig hjemmesider der allerede har styr på SSL, så har din ikke det, vil du uden tvivl sakke bagud ift. konkurrenterne.

Er der told på varer fra Fruugo?

Godtgørelse af toldgebyr: Hvis din ordre bliver pålagt et toldgebyr, kan du kontakte Fruugo Kundeservice for at indsende et krav om godtgørelse. Du skal først betale toldgebyret, og derefter fremvise bevis på gebyret for at gøre krav på godtgørelse.

Hvor bliver Fruugo sendt fra?

Hvis du for eksempel browser på fruugo.es, gælder de leveringspriser, du bliver vist, for leveringer i Spanien.

Om et website er sikkert at besøge?

  • Hvis du vil se, om et website er sikkert at besøge, kan du se efter sikkerhedsoplysninger om websitet. Chrome advarer dig, hvis du ikke kan besøge websitet på sikker vis eller uden at blive registreret. Åbn en side i Chrome. Vælg ikonet for at se oplysninger og tilladelser for websitet.

Om et website har Sikkerhedscertifikat?

  • De fortæller, om et website har et sikkerhedscertifikat, om Chrome har tillid til certifikatet, og om Chrome har en privat forbindelse til et website. Oplysninger, du sender eller modtager via websitet, er private.

Kan du tjekke enhver hjemmeside for farer?

  • Med en smart tjeneste på nettet kan du let tjekke, om en hjemmeside er sikker eller ej. Med en effektiv tjeneste fra sikkerhedsfirmaet Trend Micro kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer. Få spændende indhold direkte i din indbakke!