:

Hvilket flyselskab bruger Detur?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilket flyselskab bruger Detur?
 2. Hvem flyver MIXX Travel med?
 3. Hvordan er Detur?
 4. Hvor kommer Detur fra?
 5. Er MIXX Travel Medlem af Rejsegarantifonden?
 6. Er sunweb et godt rejseselskab?
 7. Kan man rejse med Detur?
 8. Er Detur solgt?
 9. Er det lovpligtigt at være medlem af Rejsegarantifonden?
 10. Er Detur medlem af Rejsegarantifonden?
 11. Hvilket flyselskab bruger Sunweb?
 12. Hvilke rejsebureauer er bedst?
 13. Hvordan går det med Bravo Tours?
 14. Hvordan bliver man medlem af Rejsegarantifonden?
 15. Hvornår er man dækket af Rejsegarantifonden?

Hvilket flyselskab bruger Detur?

Turkish Airlines, Pegasus og Sunexpress flyver alle fra disse lufthavne.

Hvem flyver MIXX Travel med?

Fly Info - Mixx Travel. Corendon Airlines er et tyrkisk flyselskab, som blev grundlagt i 2004. Corendon Airlines har base i Antalya, og flyver både rute - og charterflyvninger. Alle passagerer over 2 år kan frit medbringe 8 kg håndbagage (50x40x23).

Hvordan er Detur?

Detur Danmark blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg. Vi arrangerer charterrejser primært til Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten.

Hvor kommer Detur fra?

Fra Billund. Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger. Detur startede som et rejsebureau i den tyrkiske koncern Dedeman i Tyrkiet i 1993.

Er MIXX Travel Medlem af Rejsegarantifonden?

Når du rejser med Mixx Travel er du dækket af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 2674. Vi er desuden medlemmer af RID, Rejsearrangører i Danmark, sammen med nogle af rejseindustriens mest anerkendte og velkendte rejsearrangører.

Er sunweb et godt rejseselskab?

Vi har haft en rigtig god oplevelse af Sunweb. Har været på Kreta, og kan fra starten følge rejsen i deres app på tidslinjen. I forhold til hjemrejse skulle vi med SAS og vidste hjemmefra at der var risiko for aflyst flyafgang grundet strejken. Men Sunweb har håndteret det super professionelt og trygt.

Kan man rejse med Detur?

Gang vi rejser med Detur, og har aldrig oplevet problemer. Det er ikke sidste gang vi rejser med dem. Tak for en skøn ferie.

Er Detur solgt?

Detur, der er Danmarks sjette største rejseselskab med 45.000 solgte rejser i 2019, mangler at tilbagebetale hundredvis af kunder for aflyste rejser i foråret. Og det fik selskabet 14 dage til at råde bod på. Fristen udløber torsdag, men allerede nu står det klart, at Deturs kunder må vente længere.

Er det lovpligtigt at være medlem af Rejsegarantifonden?

I skal være registreret, hvis jeres virksomhed er etableret i Danmark og I udbyder pakkerejser eller sammensatte rejsearrangementer. Rejseudbydere etableret udenfor EU/EØS-området skal også i visse tilfælde være registreret i fonden. Hvis I kun sælger flybilletter, skal I ikke være registreret i fonden.

Er Detur medlem af Rejsegarantifonden?

Om Detur Danmark Detur Danmark blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg.

Hvilket flyselskab bruger Sunweb?

Hos Sunweb samarbejder vi med IPA SA, en del af AXA group, som sikrer dig assistance, hvis du har brug for det. Du kan tilkøbe rejseforsikring under "tilvalg" når du bestiller din rejse online eller efterfølgende senest 7 dage efter rejen er booket, over Mit Sunweb.

Hvilke rejsebureauer er bedst?

Nilles Rejser blev kåret som Danmarks bedste rejsearrangør ved det storstilede show Danish Travel Awards, der 2. oktober 2019 løb af stablen for 24. gang i Cirkusbygningen i København. Det meste af landets rejsebranche var den 2.

Hvordan går det med Bravo Tours?

Det er altid en ulykkelig situation, når et flyselskab går konkurs. Great Danes konkurs endte med at koste Bravo Tours mange, mange millioner, idet vi på kort tid skulle finde nye flyløsninger for størstedelen af vores chartergæster.

Hvordan bliver man medlem af Rejsegarantifonden?

Hvordan bliver man registreret i fonden? For at I kan blive registreret i fonden, skal I fremsende noget materiale vedrørende jeres rejsebureau. Der er forskel på, hvad I skal fremsende afhængigt af, hvilken virksomhedsform I benytter.

Hvornår er man dækket af Rejsegarantifonden?

Du skal have købt flybillet med udrejse fra og hjemrejse til en dansk lufthavn. Du kan dokumentere, at du har købt og betalt flybilletten. Virksomheden, du har indgået aftalen om køb af flybilletter med, skal være gået konkurs, så du på grund af konkursen ikke kom afsted.