:

Er der told på AliExpress?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er der told på AliExpress?
 2. Kan man stadig købe fra AliExpress?
 3. Hvilket land er AliExpress fra?
 4. Er der moms på AliExpress?
 5. Kan man undgå importgebyr?
 6. Hvor meget skal jeg betale i told?
 7. Kan man slippe for importgebyr?
 8. Hvordan køber man på AliExpress?
 9. Hvem leverer AliExpress?
 10. Hvem ejer AliExpress?
 11. Hvor meget er importgebyr?
 12. Hvordan undgår man Transportørgebyr?
 13. Kan jeg undgå Transportørgebyret?
 14. Hvad er forskellen på told og moms?
 15. Hvordan afregnes told?

Er der told på AliExpress?

Du skal betale told, hvis du køber varer på nettet fra et land uden for EU, og den samlede pris er på mere end 150 euro før fragt. Beløbsgrænsen gælder dermed for den samlede værdi af alle varerne i forsendelsen. Når du opgør værdien, skal du kun medregne prisen for selve varerne - dette kaldes varernes egenværdi.

Kan man stadig købe fra AliExpress?

juli 2021 bliver det dyrere at købe billige varer på nettet i lande uden for EU, som f. eks. Kina. Den tidligere såkaldte bagatelgrænse på 80 kroner forsvinder, og det betyder, at varer under 80 kroner købt på nettet uden for EU fremover bliver pålagt moms, på lige fod med varer over 80 kroner.

Hvilket land er AliExpress fra?

Ali Express, som er en del af Alibaba Group fra Kina, er vokset markant de sidste par år til at være en af de største i verden indenfor E-commerce.

Er der moms på AliExpress?

Bemærk også, at varene hos AliExpress afsendt fra EU land IKKE fratrækkes det lokale lands momssats, før der tillægges 25% dansk moms, hvorfor varer fra f. eks. Banggood (hvor de korrekt fjerner f.

Kan man undgå importgebyr?

Fra 1. juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. Varer købt uden for EU tillægges 25% moms.

Hvor meget skal jeg betale i told?

Har en gave en værdi under 360 kr., bliver der ikke pålagt afgifter. Har gaven en værdi mellem 360 kr. og 1.150 kr., skal der betales 25% moms og et importgebyr. Har gaven en værdi på over 1.150 kr., skal der betales 2,5% i told, 25% i moms og et importgebyr.

Kan man slippe for importgebyr?

Når du køber en vare i et EU-land, skal du som hovedregel hverken betale moms, told og importgebyr. Der er følgende undtagelser: Hvis du køber spiritus og cigaretter, skal du betale moms, told og importgebyr på samme måde som ved køb af varer fra lande uden for EU.

Hvordan køber man på AliExpress?

For at købe i online-butikken "Aliexpress" skal du først og fremmest:

 1. har en elektronisk tegnebog, Webmoney, QIWI, Yandex Penge er velegnede;
 2. at have et kredit- eller betalingskort "Visa", "Mastercard", "Maestro", til betaling via et verdensomspændende netværk;
 3. forbinde internettet;

Hvem leverer AliExpress?

AliExpress har sin egen transportør, AliExpress Shipping. Da AliExpress er en del af Alibaba-gruppen, kan AliExpress Shipping bruges i alle Alibabas tjenester. AliExpress Shipping bruges, når du vælger muligheden for AliExpress Standard Shipping eller AliExpress Premium Shipping.

Hvem ejer AliExpress?

Alibaba Group Holding Limited (også kendt som Alibaba Group og som Alibaba) er et kinesisk multinationalt konglomerat-holdingselskab, der er specialiseret i e-handel, internet og teknologi.

Hvor meget er importgebyr?

Har en gave en værdi under 360 kr., bliver der ikke pålagt afgifter. Har gaven en værdi mellem 360 kr. og 1.150 kr., skal der betales 25% moms og et importgebyr. Har gaven en værdi på over 1.150 kr., skal der betales 2,5% i told, 25% i moms og et importgebyr.

Hvordan undgår man Transportørgebyr?

Hvordan undgår du at betale transportørgebyr? EU har lavet en ny ordning IOSS (Import One Stop Shop), som netbutikkerne kan tilmelde sig. Er netbutikken registeret her, vil momsen blive lagt til din købspris og automatisk betales når du gennemfører købet i netbutikken.

Kan jeg undgå Transportørgebyret?

Kan jeg undgå transportørgebyret? For køb af varer i et land uden for EU, hvor sælger ikke er tilmeldt Importordningen (IOSS), skal transportøren udarbejde en importangivelse, hvori der opkræves moms og evt. told. Transportøren tager et transportørgebyr for at udarbejde importangivelsen.

Hvad er forskellen på told og moms?

Frihandel i Europa Det betyder i praksis, at du ikke skal betale told, når du handler med andre EU-lande. Dette gælder både for private og erhvervsdrivende. Derimod skal du betale moms og eventuelle punktafgifter.

Hvordan afregnes told?

På toldstederne kan du betale told og de typer af betalinger, som Toldstyrelsen har hjemmel til at opkræve i medfør af toldlovgivningen, fx importmoms og punktafgifter. Du kan også vælge at betale via netbank med betalingslinjen på indbetalingskortet, som du automatisk får sendt fra Toldstyrelsen.