:

Hvor er mit domæne hostet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er mit domæne hostet?
 2. Hvordan ser jeg hvem der hoster en hjemmeside?
 3. Kan man have ø i sin mail?
 4. Hvordan overtager jeg et domæne?
 5. Er DNS nødvendigt?
 6. Hvem har hjemmesiden?
 7. Er hjemmesiden ledig?
 8. Hvordan skrives e-mail?
 9. Kan man finde andres IP-adresse?
 10. Kan man skjule sin IP-adresse?
 11. Hvem har lavet hjemmesiden?

Hvor er mit domæne hostet?

Det som du kan se, ved at slå et domæne op via dk-hostmaster er, blandt andet registrantens adresse og måske telefonnummer. Derudover vil du også kunne se, hvilken server og hostingudbyder hjemmesiden ligger hos, så du evt.

Hvordan ser jeg hvem der hoster en hjemmeside?

Start med at finde din hjemmesides ip Det første du skal gøre, for at finde frem til hvem der ellers bor på din server, er at finde din servers ip. Da din hjemmeside ligger på serveren, kan du slå din egen hjemmesides ip op. Faktisk kan vi allerede nu se, at der er 940 andre domæner hostet på den samme ip(server).

Kan man have ø i sin mail?

Det er ikke alle internetbrowsere og e-mail-programmer, der kan håndtere domænenavne med æ, ø, å, ö, ä, ẞ, ü og é. Hvis du skal bruge domænenavnet til en e-mailadresse, skal du derfor undgå disse tegn. Tal og bindestreg giver dog ikke anledning til problemer.

Hvordan overtager jeg et domæne?

Du kan overdrage domænenavnet på vores selvbetjening. Vær opmærksom på, at det koster 60 kr. at overtage brugsretten til domænenavnet ved overdragelse. Efter en overdragelse har du ikke længere brugsretten til domænenavnet.

Er DNS nødvendigt?

DNS står for Domain Name System, som er et kæmpe onlinebibliotek der er ansvarlig for at tage et websteds domænenavn (eller URL) og oversætte det til en IP (Internet Protocol)-adresse. Dette er nødvendigt, da selv om vi kan forstå og bedre huske domænenavne, som f.

Hvem har hjemmesiden?

Hvem ejer domænet? Hjemmesider med danske domænenavne er ofte nemme at finde ejeroplysninger på, da DK-Hostmaster fører åbent register over disse. Hvis ejeren har navne- og adressebeskyttelse, vises oplysningerne dog ikke her. Hjemmesider med udenlandske domænenavne (.com, .

Er hjemmesiden ledig?

Har du et specifikt domænenavn i tankerne, kan du teste, om det er ledigt i domænetesteren øverst. Er domænet ledigt, kan du købe det. Er du ved at stable et firma på benene, kan det være en fordel at kontrollere, at navnet er ledigt og evt. købe det.

Hvordan skrives e-mail?

I sammensatte ord som e-mailadresse og D-vitaminmangel er der en bindestreg i førsteleddet: Ifølge Retskrivningsordbogen 2012 skal man kun skrive denne bindestreg, og man skal ikke også skrive en bindestreg mellem førsteleddet og andetleddet. Når e-mail sættes sammen med adresse, skriver man således e-mailadresse.

Kan man finde andres IP-adresse?

Find en IP-adresse på internettet Der findes flere forskellige hjemmesider, som giver mulighed for at finde andres IP-adresser. Hvis du skriver ”check website IP address” ind i søgefeltet på fx Google vil du hurtigt finde mange hjemmesider, som giver mulighed for at finde en IP-adresse.

Kan man skjule sin IP-adresse?

Skjul din IP-adresse med med et VPN Et VPN skjuler din IP-adresse og krypterer din onlineaktivitet for at opnå maksimal beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Det gør dette ved at forbinde dig til en krypteret, privat VPN-server, i stedet for dem der ejes af din internetudbyder.

Hvem har lavet hjemmesiden?

Hvor finder jeg den der laver gode hjemmesider? Hvis du søger en der laver gode hjemmesider, så er en god måde at starte; kig rundt på lokale sider som du kan lide og se hvem der lavet dem. Her fra kan du se om det er muligt at få kontakt til den webdesigner eller det webbureau der udviklet hjemmesiden.