:

Hvem har udviklet Android?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem har udviklet Android?
 2. Hvornår blev Android lavet?
 3. Hvad er en Android mobil?
 4. Hvad er en Android enhed?
 5. Er Apple bedre end Android?
 6. Hvad er forskellen på Android og Apple?
 7. Hvornår fik vi den første mobiltelefon i Danmark?
 8. Hvornår fik vi smartphone?
 9. Hvad er forskellen på iPhone og Android?
 10. Er denne telefon en Android?
 11. Hvor er min enhed?
 12. Er en Samsung en Android?
 13. Hvorfor er Apple bedre end Samsung?
 14. Hvorfor Android er bedre end iPhone?
 15. Hvornår blev telefonen hver mands eje?

Hvem har udviklet Android?

Open Source og Google Android er et open source operativsystem til smartphones og tablets. Android er oprindeligt udviklet af Andy Rubin fra Android Inc, men Android udvikles og styres i dag af Google.

Hvornår blev Android lavet?

Android
Android 4.4 home screen
UdviklerGoogle Inc., Open Handset Alliance
Først udgivet23. september 2008
Seneste udgaveAndroid 7.1 Nougat (10. oktober 2016)

Hvad er en Android mobil?

Android er operativsystemet, der bruges i mange af de nyeste smartphones – blandt andet har alle Samsung smartphones et Android styresystem. Android er open-source, og det vil sige, at alle kan se hele programkoden (Androids DNA) og videreudvikle denne, og det er siden 2005 Google, som står bag operativsystemet.

Hvad er en Android enhed?

Android er et styresystem til både smartphones og tablets. Android er et Linux-baseret operativ system som er designet og udviklet af Google. Det er udviklet med henblik på at blive brugt til touch-screen smartphones og tablets, selvom det faktisk også fungerer til nogle bærbare computere.

Er Apple bedre end Android?

IOS kører hurtigere end Android Selvom de bedste Android-telefoner på papiret har bedre processorer end den nyeste iPhone, viser talrige tests, at iOS fungerer hurtigere i praksis.

Hvad er forskellen på Android og Apple?

En stor forskel på de to styresystemer er, at Android, som sagt, er et åbent system, og IOS er et lukket system. Det betyder, at du med Android kan anvende mange forskellige smartphones - Samsung, HTC, Sony m.m. Derimod er det, som sagt, kun Appel´s egne produkter, der kører på IOS.

Hvornår fik vi den første mobiltelefon i Danmark?

De første mobile telefoner kom til Danmark i 1951. Det betød dog ikke, at mobiltelefonen, som vi kender den i dag, hermed blev født. Det blev den først den 1. januar 1982 med stiftelsen af NMT: Nordisk Mobil Telefonsystem.

Hvornår fik vi smartphone?

Styresystemet Android blev udgivet i 2008. Android er et åbent system, modsat Apples iOS, udviklet af Google til en gruppe af mobilproducenter, herunder: HTC, Motorola, Samsung og Google selv.

Hvad er forskellen på iPhone og Android?

De to mest udbredte smartphones er iPhones og Android-mobiler. Forskellen er alene deres styresystem, infrastruktur og udseende. Derfor, den ene er ikke mere intelligent end den anden. Og langt de fleste mobilfabrikanter - fx Samsung, LG, Apple - har designet deres version af en smartphone.

Er denne telefon en Android?

Sådan tjekker du din telefons Android-version Tryk på tandhjulet med teksten Indstillinger på din telefon. Det findes enten i hurtig-menuen i toppen eller blandt dine apps. Scroll nu ned i bunden og tryk på Om telefonen. Under Android-version kan du se, hvilken version din telefon er udstyret med.

Hvor er min enhed?

Find, lås, eller ryd via fjernadgang

 1. Gå til android.com/find, og log ind på din Google-konto. Hvis du har mere end én telefon, skal du klikke på den mistede telefon øverst på skærmen. ...
 2. Den mistede telefon modtager nu en notifikation.
 3. På kortet får du oplysninger om, hvor telefonen er. ...
 4. Vælg, hvad du vil foretage dig.

Er en Samsung en Android?

Samsung-mobilenheder bruger Android-operativsystemet, som er designet af Google. Android-opdateringer er udgivet hvert år. Opdaterede versioner tilbyder nye funktioner og forbedringer.

Hvorfor er Apple bedre end Samsung?

Når det kommer til software, er Apple bedst. iOS 14 på de seneste iPhones får en samlet bedømmelse i forhold til brugervenlighed på 8,2 (virkelig god), mens Android 11 med Samsungs egen One UI-tilpasning ikke er helt på højde med iOS. Brugerfladen på Samsungs bedste telefoner får bedømmelsen 7,8 (god) ud af 10.

Hvorfor Android er bedre end iPhone?

Brugergrænsefladen på en Android-telefon bliver hele tiden gjort bedre af et stort global Android 'community', hvilket slet ikke er tilfældet med iPhone. Klik for større billede. Mange funktioner tapper batteriet, og det er en stor fordel at kunne slå funktioner fra og til ved hjælp af widgets.

Hvornår blev telefonen hver mands eje?

Men fra 1960'erne gik det stærkt, og i 1985 var 2,5 millioner danskere ejere af en telefon. I de første mange årtier efter telefonens opfindelse blev man mødt af en telefonistinde, når man løftede røret til øret. Det var den unge frøken, der forbandt samtaler mellem mennesker.