:

Hvor er Nilens Jord produceret?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er Nilens Jord produceret?
 2. Hvem forhandler Nilens jord?
 3. Hvilken vandfast mascara er bedst?
 4. Hvordan er makeup lavet?
 5. Er der parfume i makeup?
 6. Hvem ejer Nilens Jord?
 7. Hvordan får jeg vandfast mascara af uden makeupfjerner?
 8. Hvad er den bedste mascara?
 9. Hvad er der i makeup?
 10. Hvad er øjenskygge lavet af?
 11. Er Tromborg uden parfume?
 12. Er der parfume i Mac produkter?
 13. Hvem opkøbte Nilens Jord i 2019?
 14. Hvordan får man makeup af uden makeupfjerner?
 15. Kan man fjerne mascara med vand?

Hvor er Nilens Jord produceret?

er made in Denmark. Alle andre danske makeupmærker bliver produceret på europæiske fabrikker udenfor Danmark. Både de gode gamle som Nilens Jord og de nyere som Miild og SandStone.

Hvem forhandler Nilens jord?

Nilens Jord produkter - Se tilbud og køb online på Matas.dk. Nilens Jord er Danmarks førende makeupbrand.

Hvilken vandfast mascara er bedst?

Vores udvalgte vandfaste mascaraer

 • Bapoons favorit. Max Factor 2000 Calorie Mascara Waterproof vandfast mascara. ...
 • God til prisen. ...
 • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof vandfast mascara. ...
 • Clinique High Impact Waterproof Mascara vandfast mascara. ...
 • Bedst til prisen. ...
 • Premiumvalg.

Hvordan er makeup lavet?

Generelt er vores makeup lavet på plejende ingredienser såsom ricinusolie, sheasmør, abrikoskerneolie, soja olie og sød mandelolie. Det har den virkning, at vores produkter arbejder sammen med huden og giver et naturligt finish.

Er der parfume i makeup?

En del make-up indeholder også parfume – og ofte sidder det på huden hele dagen, hvilket giver risiko for udslæt og i værste fald parfumeallergi. Det kan være svært at se på den enkelte vare, om den indeholder parfume, men spørg ekspedienten efter parfumefrie produkter, dér hvor du køber make-up.

Hvem ejer Nilens Jord?

Nilens Jord blev grundlagt 1982 af danske Lars Jacobsson, der ejer virksomheden sammen med sin kone Berit. Parret har de seneste år forberedt et generationsskifte og deltager i dag kun i bestyrelsesarbejdet.

Hvordan får jeg vandfast mascara af uden makeupfjerner?

Prøv NIVEAs renseservietter. Micellar water er mild mod huden og fjerner makeup effektivt. Prøv NIVEA MicellAIR Expert Water - med sin kombination af det effektive micellar water og tørre olier fjerner den uden problemer vandfast mascara og øjenmakeup.

Hvad er den bedste mascara?

Redaktionen tester: bedste mascara

 1. L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara. ...
 2. L'Oréal Paris Telescopic Mascara. ...
 3. L'Oréal Paris: Air Volume Mega Mascara. ...
 4. L'Oréal Paris: Paradise Mascara + Paradise Primer. ...
 5. Max Mascara Divine Lashes. ...
 6. Max Factor: 2000 Calorie. ...
 7. Nilens Jord: Jumbo Mascara. ...
 8. Nilens Jord: Lash Definition Mascara.

Hvad er der i makeup?

Makeup kan desuden indeholde det kemiske stof EDTA, der er skadeligt for miljøet. Parabener i makeup kan være hormonforstyrrende. Men hvad betyder det egentlig? Konserveringsmidler og parfume i makeup kan give dig allergi.

Hvad er øjenskygge lavet af?

Farvestofferne i øjenskygge er uorganiske farvepigmenter, ofte de naturligt forekommende jernoxidpigmenter, som er uopløselige, og som ikke kan trænge ind i huden. Allerede i oldtidens Egypten brugte man øjenskygge i form af det grønne mineral malakit.

Er Tromborg uden parfume?

Alle produkter er uden talkum, parabener, olie og parfume. Endnu et mineralprodukt på markedet. For Tromborg er det vigtigt, at man som forbruger skal stole på, at det man putter i ansigtet er godt og ikke usundt for huden og helbredet. Mærket er oveni købet dansk.

Er der parfume i Mac produkter?

De har nogle virkelig gode anti-age produkter, peelingprodukter, solcremer og makeupprodukter, og her kan du være sikker på at undgå parfume. MACMAC reklamerer hverken for det ene eller andet, det er et makeupartist mærke. Men for få år siden fjernede de parfume fra hovedparten af deres produkter.

Hvem opkøbte Nilens Jord i 2019?

Matas har i dag indgået en aftale om køb af 100% af aktierne i Kosmolet A/S, som står bag det succesrige danske makeup-brand Nilens Jord. Nilens Jord er det mest efterspurgte makeup-brand i Matas og er kendt for sin allergivenlige og naturlige profil.

Hvordan får man makeup af uden makeupfjerner?

Derfor kan helt ren madolie, så som olivenolie, solsikkeolie, rapsolie mm fjerne makeup, ligesom lidt mere specielle olier, så som argan olie, kokosolie, mandelolie mm kan. Faktisk er olie så effektivt til at fjerne makeup med, at de fleste makeupfjerner produkter indeholder mindre eller større mængder af olie.

Kan man fjerne mascara med vand?

Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne ”rør” af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt!