:

Hvor meget plads skal man bruge til et poolbord?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget plads skal man bruge til et poolbord?
 2. Hvad er målene på et billardbord?
 3. Hvad koster et poolbord?
 4. Hvor meget vejer et poolbord?
 5. Hvor meget plads skal man bruge til et bordtennisbord?
 6. Hvor meget vejer et billardbord?
 7. Hvad er forskellen mellem pool og billard?
 8. Kan man gå til airhockey?
 9. Kan man spille keglebillard på et poolbord?
 10. Kan bordtennisbord stå ude?
 11. Hvor højt skal et bordtennis net være?
 12. Hvor meget vejer et Snookerbord?
 13. Kan man spille billard på et poolbord?
 14. Hvad er reglerne i pool?
 15. Hvor kan man spille airhockey?

Hvor meget plads skal man bruge til et poolbord?

Det er vigtigt, at det rum, hvor du ønsker at placere billardbordet, er stort nok. Det er godt, hvis rummet er 145 cm x 2 (kølængder) + spilleoverfladen, men mindre rum kan naturligvis også gå an.

Hvad er målene på et billardbord?

De officielle danske mål er 2,84 × 1,42 m til blandt andet keglebillard. Borde kan dog fås i mange forskellige størrelser til uofficiel brug. Banderne kan være lavet af forskellige materialer, der har varierende grad af elasticitet, men der er ofte tale om en form for gummi.

Hvad koster et poolbord?

Poolborde

 • Challenger Poolbord 7 fods fra Buffalo. 5.150,00DKK. På lager.
 • Tilbud. Duke Family Funpack - poolbillard, tilbehørspakke & opstilling. ...
 • 8 fods. 7 fods. ...
 • Tilbud. Sjov pakke PREMIUM - Poolbord, bordtennisplader og tilbehør incl. ...
 • Tilbud. 7 fods Black Star Poolbord - DEMO model. ...
 • 7 fods. 8 fods. ...
 • 7 fods. 8 fods. ...
 • 5 fods. 7 fods.

Hvor meget vejer et poolbord?

Et billardbord kan komme i mange forskellige størrelser. Det skyldes, at der findes forskellige billarddiscipliner, og så er det også individuelt, hvor stort og autentisk du har brug for, det skal være. Svaret på spørgsmålet ”Hvad vejer et billardbord?” er derfor ofte mellem 2 kg.

Hvor meget plads skal man bruge til et bordtennisbord?

Rummets størrelse Til turneringer anbefales det, at rummet har følgende mål: 12 meter (længde) og 7 meter (bredde). Til hjemmebrug anbefales det, at du placerer bordtennisbordet i et rum med følgende mål: 7 meter (længde) og 4 meter (bredde).

Hvor meget vejer et billardbord?

Et billardbord kan komme i mange forskellige størrelser. Det skyldes, at der findes forskellige billarddiscipliner, og så er det også individuelt, hvor stort og autentisk du har brug for, det skal være. Svaret på spørgsmålet ”Hvad vejer et billardbord?” er derfor ofte mellem 2 kg.

Hvad er forskellen mellem pool og billard?

Pool er fællesbetegnelsen for en række billard-discipliner, alle spilbare på et poolbord. Det er den nok mest kendte disciplin, med borde opstillet i både billardklubber, beværtninger og ungdomsklubber i hele landet.

Kan man gå til airhockey?

Et airhockey bord er en sjov aktivitet, som vil passe godt ind i de fleste institutioner såsom skoler, fritidsklubber, efterskoler og lignende, fordi det er et spil som passer til alle aldre og som de fleste kan være med til, uden at det kræver den store fysik.

Kan man spille keglebillard på et poolbord?

Poolbord du spiller keglebillard på Køber du poolbord og vil spille keglebillard herpå, så kan du sagtens dette - du skal blot købe dine kegleballer i størrelsen 57,2 mm, da bandehøjden på et poolbord er lavere end på et keglebord.

Kan bordtennisbord stå ude?

Kan bordtennisbord stå ude? Udendørs bordtennisborde kan godt stå udenfor, men de skal være dækket til og må ikke stå i regnen.

Hvor højt skal et bordtennis net være?

Nettet skal være ophængt i en snor, som i hver ende skal være fastgjort til en lodret stolpe på 15,25 cm. Hver stolpes yderside skal være 15,25 cm uden for sidelinien. 2.2.3. Nettets øverste kant skal i hele sin længde være 15,25 cm over spillefladen.

Hvor meget vejer et Snookerbord?

De officielle indvendige mål for et turnerings-snookerbord er 35 mm (+/-13 mm). Højden ligger mellem 851mm og 876mm. Snookerborde vejer omkring 1500 kg.

Kan man spille billard på et poolbord?

Vil du spille mest keglebillard - så skal du vælge et keglebord. Spiller du mest poolbillard, så skal du vælge et poolbord. Dermed ikke sagt at man ikke kan spille pool på et keglebord - det kan du, men der er nogle ting som man skal være opmærksom på i denne forbindelse.

Hvad er reglerne i pool?

En spiller skal sænke ballerne i gruppen nummereret 1-7 (de hele), mens den anden spiller skal sænke ballerne i gruppen 9-15 (de halve). Den spiller, som først sænker alle baller i sin gruppe og derefter sænker 8-ballen med lovligt stød, har vundet.

Hvor kan man spille airhockey?

Airhockey - spændende actionspil for hjemmet, campingpladsen eller sportsklubben. Air Hockey spil spilles af 2 eller 4 personer. Giv dette spændende actionspil en chance hjemme hos dig selv eller i sportsklubben.