:

Hvad koster Book beat?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster Book beat?
 2. Hvor kan man læse e-bøger gratis?
 3. Hvor kan jeg downloade lydbøger gratis?
 4. Kan man få Kindle Unlimited i Danmark?
 5. Er det gratis på eReolen?
 6. Hvad er bedst Mofibo eller BookBeat?
 7. Er det gratis at låne bøger på eReolen?
 8. Hvordan får man adgang til eReolen?
 9. Hvilken Lydbogsapp er bedst?
 10. Hvordan downloader man lydbøger fra biblioteket?
 11. Hvor kan man købe en Kindle i Danmark?
 12. Hvordan får man bruger på eReolen?
 13. Hvilken Lydbogstjeneste er bedst?
 14. Hvilken lydbog skal jeg høre?

Hvad koster Book beat?

Med Standard-pakken til 109 kr./måned får du helt op til 100 timers lytning og med Premium til 149 kr./md. får du adgang til ubegrænset lytning og læsning.

Hvor kan man læse e-bøger gratis?

Hos os finder du et stort udvalg af gratis e-bøger til e-bogslæsere. Her tilbyder vi gratis e-bøger inden for skønlitteratur og faglitteratur mv. Når du allerede har valgt din e-bog og har gennemført ordren, modtager du en mail med det samme, så du hurtigt kan downloade den gratis e-bog kvit og frit.

Hvor kan jeg downloade lydbøger gratis?

Du kan downloade gratis lydbøger på Bookbeat, Chapter, Mofibo og Nextory. Hvis du vælger en lydbogsapp har appen en funktion, hvor du kan downloade lydbøger til offline brug. Alle lydbogsapps har en gratis prøveperiode, så du i princippet kan downloade lydbøger gratis til offline brug i en periode.

Kan man få Kindle Unlimited i Danmark?

Under særlige shoppingbegivenheder tilbyder Amazon enten rabat på de månedlige omkostninger i et par måneder eller en udvidet gratis prøveperiode, men det er begrænset til nye Kindle Unlimited abonnenter. Du får en 30-dages gratis prøveperiode, før du begynder at betale.

Er det gratis på eReolen?

eReolen er en del af de danske folkebiblioteker, og er bibliotekernes platform for digitale kulturprodukter såsom lydbøger, podcasts og e-bøger. Det er derfor ganske gratis at benytte eReolen, og det kræver kun et bibliotekskort at få direkte adgang til en lang række nye læse – og lytteoplevelser.

Hvad er bedst Mofibo eller BookBeat?

Udvalget af bøger og funktioner er blevet sammenlignet med Mofibo fra Storytel. De adskiller sig dog ved, at grundabonnementet hos BookBeat er noget billigere. Til gengæld kan du ikke lytte ubegrænset, medmindre du har valgt deres Premium-abonnement. Som ny kunde kan du nu prøve lydbogstjenesten gratis i 30 dage.

Er det gratis at låne bøger på eReolen?

Kvoter og "blå bøger", du altid kan låne På alle eReolens tilbud er det dit kommunale bibliotek, der bestemmer, hvor mange lån du kan foretage om måneden, og det er også derfor, man ikke kan aflevere og skifte bog helt lige så ofte, man vil. Dog er der hjælp at hente, når lånene slipper op.

Hvordan får man adgang til eReolen?

For at kunne logge ind i eReolens app og have mulighed for at låne e-bøger og lydbøger, skal du være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Du kan ikke logge ind på eReolen med låneroplysninger oprettet på et bibliotek i en anden kommune, end den du bor i.

Hvilken Lydbogsapp er bedst?

Bedste lydbogsapp 2022 Mofibo kom på andenpladsen med en bedømmelse på 9.0 ud af 10. Nextory kom på en tredjeplads med en bedømmelse på 8.5 ud af 10. Chapter kom på en fjerdeplats med en bedømmelse på 8.5 ud af 10. eReolen kom på femteplads plats med en bedømmelse på 4.5 ud af 10.

Hvordan downloader man lydbøger fra biblioteket?

Minimumskravet for eReolens apps er, at din telefon eller tablet er opdateret med nyere styresystemer, som er hhv. version 6 for Android-enheder og 9,3 for iOS. Find yderligere svar på spørgsmål om appen i vores FAQ og Tekniske krav her på hjemmesiden. FAQ'en er også synlig i appens menu under ”Hjælp".

Hvor kan man købe en Kindle i Danmark?

Amazon Kindle Paperwhite ebogslæser 8GB | Elgiganten.

Hvordan får man bruger på eReolen?

Hvordan bruger jeg eReolen?

 1. Log ind med din biblioteksbruger (dit CPR.-nummer + din 5-cifrede kode)
 2. Find den bog, du vil læse eller høre, og tryk derefter på lån.
 3. Bogen ligger nu under din brugerprofil, hvor du kan læse/høre den.
 4. Bogen afleverer sig selv, så det skal du ikke spekulere på

Hvilken Lydbogstjeneste er bedst?

BookBeat er en lydbogstjeneste med et stærkt fokus på at tilbyde et bredt udvalg af lydbøger samt brugervenlighed. I vores tests står BookBeat som en af de bedste lydbogstjenester på markedet.

Hvilken lydbog skal jeg høre?

De bedste lydbøger lige nu

 • Kvinden de meldte savnet.
 • Hvis der skulle komme et menneske forbi.
 • 7 gode vaner.
 • Under bjælken.
 • Vi kunne alt.
 • Vejen til Alberta.
3. jan. 2022