:

Hvor mange tal er der i et kontonummer?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange tal er der i et kontonummer?
 2. Hvor lang tid gælder et Visa Dankort?
 3. Hvad er konto og reg nr?
 4. Hvad er kortnummer på Visa kort?
 5. Hvor mange nuller er der i et kontonummer?
 6. Hvor mange 0 foran kontonummer?
 7. Hvornår udgår Dankort?
 8. Hvorfor udgår Visa Dankort?
 9. Hvad kan man bruge reg og konto nr til?
 10. Kan man misbruge konto og reg nr?
 11. Hvor kan jeg se mit kort nummer?
 12. Hvordan ser jeg mit kort nummer?
 13. Hvem ejer konto nr?
 14. Hvordan skriver man sit kontonummer?
 15. Hvilken bank har reg nr 6695?

Hvor mange tal er der i et kontonummer?

Registreringsnummeret er på 4 cifre og kontonummeret er på op til 10 cifre. Du kan finde registreringsnummer og kontonummer på bagsiden af dit betalingskort (VISA/Dankort). Pas på ikke at forveksle kontonummeret med kort-nummeret, som er præget på kortets forside.

Hvor lang tid gælder et Visa Dankort?

Du kan bruge kortet til og med det udløbstidspunkt, der står på kortet, hvorefter kortet er ugyldigt. Har du et Visa/dankort, vil du modtage et nyt kort, inden dit gamle kort udløber.

Hvad er konto og reg nr?

Et Registreringsnummer er et tal- eller bogstavkode, som noget eller nogen er opført under i et register, fx nummeret på en bils nummerplade. De første fire cifre plejer at være bankens registreringsnummer, og de sidste ti er kontonummeret.

Hvad er kortnummer på Visa kort?

Kortnummeret og udløbsdatoen finder du på forsiden af dit betalingskort, mens kontrolcifrene er de tre sidste tal i det nummer, der står på bagsiden af dit betalingskort i underskriftfeltet.

Hvor mange nuller er der i et kontonummer?

Et kontonr består af 10 cifre. Derudover 4 cifre til regnr. Og ja, det plejer at være de 4 første cifre.

Hvor mange 0 foran kontonummer?

Ved en fejl blev de første tre cifre i kontonummeret ikke skrevet ved indtastningen i netbanken. Sparekassens system indsatte så selv automatisk tre nuller foran det angivne kontonummer. Det skulle være vanlig praksis.

Hvornår udgår Dankort?

Konklusionen har været, at vi fortsætter med at udfase det rene dankort. Det bliver en løbende udfasning i første halvår af 2019,” forklarer Mads Jensen.

Hvorfor udgår Visa Dankort?

Hvorfor sker der en ændring af de nuværende sikkerhedsløsninger til nethandel? Fordi de nuværende sikkerhedsløsninger Mastercard ID Check, Visa Secure og Dankort Secured by Nets ikke lever op til sikkerhedskravene. Fremover skal man indtaste en personlig kode sammen med koden fra SMS'en, når man handler på nettet.

Hvad kan man bruge reg og konto nr til?

reg nr og kontonr - og KUN reg nr og kontonr kan du sagtens oplyse - kan næsten ikke misbruges. Dvs med mindre man er kriminel så er det jo bare en almindelig bankoverførsel, der her er tale om...

Kan man misbruge konto og reg nr?

»Ingen kan misbruge oplysninger om kontonummeret, og desuden får du et brev derhjemme med PBS oplysninger, inden pengene bliver hævet. PBS har ingen tilfælde med svindel, så der er intet farligt i det, og jeg forstår ikke, at Forbrugerrådet finder det uacceptabelt,« siger kommunikationschef Mik Steenberger.

Hvor kan jeg se mit kort nummer?

Du kan finde dine kort under "Kort & valuta" --> "Kortoversigt" i netbanken, men du kan ikke se hele dit kortnummer derinde. Det varierer fra Mastercard til Visakort hvor meget du kan se af kortnummeret.

Hvordan ser jeg mit kort nummer?

I oversigten kan du finde oplysninger om kortene, for eksempel maskeret kortnummer, kortholders navn, maskeret kundenummer, medarbejder-id, udløbsdato og kortmaksimum. Du finder oversigten ved at vælge ”Kortoversigt” i menuen ”Betalingskort”.

Hvem ejer konto nr?

bankerne kan enten se hvem der ejer kontoen, eller hvilken bank kontoen hører til det er kun banken, der har kunden, der kan se hvad ejeren hedder de giver dig ikke informationen...

Hvordan skriver man sit kontonummer?

IBAN-nummeret er opbygget af:

 1. 2 bogstaver, som karakteriserer landet, hvor kontoen er udstedt.
 2. 2 tal, som beregnes automatisk, og som sikrer, at IBAN-nummeret er korrekt.
 3. Højst 30 tal og bogstaver, som i Danmark består af kontoens reg.nr. og kontonummer.

Hvilken bank har reg nr 6695?

Kontant eller via dankort-terminal (fysisk) Mobilepay til 24 62 57 23. Kontooverførsel til Lunar Bank reg.nr. 6695 / Kontonr.