:

Hvad står RB&B for?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad står RB&B for?
 2. Hvor meget må man tjene på Airbnb før skat?
 3. Kan man ringe til Airbnb?
 4. Hvor meget kan man tjene skattefrit Airbnb?
 5. Hvordan skriver man til Airbnb?
 6. Hvad koster det at være vært Airbnb?
 7. Kan man forbyde Airbnb i ejerforening?

Hvad står RB&B for?

Airbnb står for air bed and breakfast og er en online deleøkonomisk tjeneste, hvor privatpersoner udlejer alt fra lejligheder og sommerhuse til husbåde og træhytter.

Hvor meget må man tjene på Airbnb før skat?

Selvom du udlejer gennem Airbnb, kan du ikke altid slippe for at betale skat af dine lejeindtægter. I forlængelse af nye regler gældende fra 2021, skal du dog kun betale skat af 60 procent af det beløb, som overstiger bundfradraget på 30.300 kr. (2022).

Kan man ringe til Airbnb?

Du kan sende vedkommende en besked eller åbne Airbnb-appen og ringe. Hvis du leder efter indtjekningsoplysninger og -instruktioner, finder du dem tre dage før indtjekningsdatoen på siden med din reservations rejseplanen.

Hvor meget kan man tjene skattefrit Airbnb?

Mulighed for at dele en primær hel bolig i nætter om året. Ubegrænset deling af private værelser og sommerboliger. Skattefri indtjening op til 29.900 kr. for primære boliger og 42.700 kr.

Hvordan skriver man til Airbnb?

 1. Kontakt din vært eller gæst. At sende en besked er normalt den hurtigste og nemmeste måde at løse et problem med dit opslag eller din reservation. ...
 2. Udforsk Hjælpecenteret. Besøg Hjælpecenteret for at finde svar på almindelige spørgsmål, herunder oplysninger om: ...
 3. Gå til Løsningscenteret. ...
 4. Kontakt Airbnb.

Hvad koster det at være vært Airbnb?

For boligværter er gebyret normalt 3 %, og for værter for Airbnb-oplevelser er det 20 %. I de fleste tilfælde opkræves gæster også et servicegebyr, når de booker på Airbnb. Du kan læse mere om de forskellige servicegebyrer, vi opkræver fra nogle værter, i Hjælpecenteret.

Kan man forbyde Airbnb i ejerforening?

Både andels- og ejerforeninger kan i disses vedtægter have bestemmelser, der regulerer udlejningsperiode og retten til at udleje. Hvis der findes bestemmelser om regulering af udlejning i vedtægterne, så har disse forrang i forhold til den almindelige lovgivning.