:

Hvem er Nanna?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er Nanna?
 2. Hvor kommer frygten fra?
 3. Hvad er angst Wikipedia?
 4. Hvor er Nana i dag?
 5. Hvad skete der med Nanna?
 6. Hvor sidder frygten i kroppen?
 7. Hvorfor frygter man?
 8. Hvad er diagnosen angst?
 9. Hvordan beskriver man angst?
 10. Hvilken tv kanal sendte Nana?
 11. Hvordan ser Nana ud?
 12. Hvad laver Nanna i dag?
 13. Er Nanna og Morten stadig sammen?
 14. Hvor i kroppen sidder de forskellige følelser?
 15. Hvordan kommer angst til udtryk?

Hvem er Nanna?

Nanna er Balders kone i den nordiske mytologi.

Hvor kommer frygten fra?

Hvorfor har du udviklet frygt, angst eller fobi? Den typiske årsag er en hjernestyret frygt eller angst. På et tidspunkt har din krop formentlig fået et chok. I nogle tilfælde er frygten eller angsten opstået fordi andre har gjort dig bange.

Hvad er angst Wikipedia?

Angst er en følelse af frygt, som ikke har en klar årsag. Der skelnes normalt mellem frygt og angst på den måde, at frygt har en påviselig årsag (for eksempel frygt for naboens hund), mens angst er mere diffus, uden en umiddelbart påviselig årsag.

Hvor er Nana i dag?

Ud over TV-serien ”Nana” spillede barnestjernen også Yrsa i ”Krummerne” i starten af 1990'erne. Efter tiden som barnestjerne valgte Barbara Topsøe-Rothenborg at tage turen til Los Angeles for at gøre karriere der. Men nu er hun altså hjemme i Danmark igen, hvor hun har succes som filminstruktør.

Hvad skete der med Nanna?

Nanna har desuden været ramt af angst og mørke tanker i flere omgange, senest i forbindelse med skilmissen fra sin datters far. Dette holdt hende sengeliggende i mere end et år, fortalte hun til Kanal .

Hvor sidder frygten i kroppen?

13 NEDERSTE DEL AF MAVEN: i Livsangst. i Frygt for, om tingene går, som de skal. Undertrykt/indestængt vrede, gammel vrede.

Hvorfor frygter man?

Frygt er en hurtig reaktion Vi mennesker er disponeret for at føle frygt, og det er en af grundene til, at vi er så gode til at overleve. Måske netop derfor reagerer vi lynhurtig på frygt, nærmere bestemt er vores reaktionstid, fra vi oplever eller ser noget, vi frygter, til vi reagerer, kun en tiendedel af et sekund.

Hvad er diagnosen angst?

Diagnosen generaliseret angst bliver som regel ikke stillet på én gang. Mange angste mennesker konsulterer adskillige læger over måneder og år, før man finder ud af, at de har en angstlidelse, og kan indlede behandling rettet mod netop angsten. Dette forløb er der flere årsager til.

Hvordan beskriver man angst?

Det er fx hjertebanken, åndenød, kvalme, prikken og snurren i fingrene. De psykiske symptomer spænder fra let ængstelse, anspændthed og uvirkelighedsfølelse til dødsangst og frygt for at miste forstanden. Symptomer, tanker og adfærd kan forstærke hinanden og føre til en ond cirkel, hvor angsten vokser.

Hvilken tv kanal sendte Nana?

Bonanza | Nana | Nana 1:6.

Hvordan ser Nana ud?

Mange lærte at kende Barbara Topsøe-Rothenborg som Nana i DRs kendte børneserie. I dag er hun rykket bag kameraet. I slutningen af 80'erne blev 7-årige Barbara Topsøe-Rothenborg kendt som hele Danmarks Nana i børne-tv-serien af samme navn.

Hvad laver Nanna i dag?

Ifølge udgivelsesdatabasen discogs.com har Nanna pr. 2020 medvirket som korsanger på over 100 udgivelser med andre kunstnere, primært danske. Hun medvirkede desuden som skuespiller i filmen Dagens Donna i 1990. I 2005 udsendte Nanna albummet Giv dig hen og udgav samtidig en erindringsbog med titlen Stjerne for altid.

Er Nanna og Morten stadig sammen?

– Vi er ikke sammen i dag, nej, fortæller Nanna i TV 2-programmet og uddyber: – Jeg synes, jeg mødte en anden Morten, da jeg kom hjem til Danmark. Jeg mødte ikke ham den flirtende, glade, sjove og jokende Morten, der fik mig til at føle mig tryg, og som gav mig et smil på læben hver dag, fortæller Nanna videre.

Hvor i kroppen sidder de forskellige følelser?

Kroppen husker de gamle følelser og oplevelser, som vi har gemt og måske glemt, fordi vi ikke har kunnet magte dem. De sætter aftryk i vores krop, vores nervesystem og vores hjerne. Kroppen husker dem, og de vil blive ved med at poppe op og vise sig på mange forskellige måder.

Hvordan kommer angst til udtryk?

Angsten forplanter sig i kroppen og kommer til udtryk ved anspændthed, hjertebanken, søvnproblemer eller andre fysiske symptomer. Mange henvender sig derfor til lægen med de fysiske symptomer frem for den psykiske mistrivsel. Og ofte opdager lægen ikke, at der er tale om angst.