:

Hvordan finder jeg min huds undertone?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan finder jeg min huds undertone?
 2. Hvilken årstid er jeg farver?
 3. Hvilke farver er efterårsfarver?
 4. Hvilken farve er jeg?
 5. Er pink en kold eller varm farve?
 6. Hvordan finder man den rigtige foundation farve?
 7. Hvem klæder gult?
 8. Hvornår skifter træerne farve?
 9. Hvad bliver vinterens farver?
 10. Er du blå gul rød eller grøn?
 11. Er lyserød en varm farve?
 12. Hvilke farver passer til kold hudtone?
 13. Hvilken farve pudder skal jeg vælge?
 14. Hvad for noget makeup passer til mig?

Hvordan finder jeg min huds undertone?

Som sagt er det heldigvis super nemt: det første du skal gøre er at kigge på dine blodårer – det nemmeste område at undersøge er ved håndleddet. Hvordan ser de ud i farven? Det giver et rigtig godt praj om din huds undertone.

Hvilken årstid er jeg farver?

De varme, klare farver hører til forårspaletten - tænk på en skov med nyudsprungne blade. De varme, dæmpede farver hører til efterårspaletterne, tænk på en efterårsskov. De kolde, klare farver med blå undertoner hører til vinter; tænk på de store kontraster i forbindelse men sne og mørke træstammer.

Hvilke farver er efterårsfarver?

Røde og gule efterårsfarver. Den gule farve, der består af farvestoffet carotenoid, der især kendes fra efterårets birketræer samt den røde farve anthocyanin, der ofte ses hos f.

Hvilken farve er jeg?

Det første vigtige skridt er at finde ud af, om dine egne farvetoner er kolde eller varme. Som tommelfingerregel kan man sige, at … Du er en kold farvetype, hvis: Din hud er lys og har en enten mælkehvid eller blålig/rødlig tone.

Er pink en kold eller varm farve?

Hvis dit ansigt ser pink, lilla eller grisefarvet ud i forhold til papiret, er din hud-farves undertone kold – hvis din hud ser gullig eller olivenfarvet ud, hører du til i den varme ende af farveskalaen.

Hvordan finder man den rigtige foundation farve?

For at tjekke, at den foundation du har valgt passer dig både i farve og undertone, anbefaler vi at påføre en smule af den på dit kæbeben og se, om farven ”forsvinder” ind i huden. Gør den det, har du fundet den rigtige farve.

Hvem klæder gult?

Vælg de rette farver

 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE KOLD, SÅ GÅ EFTER KOLDE, KLARE FARVER, DER HAR EN BLÅ UNDERTONE. ...
 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE VARM, SER DU BEDST UD I AFDÆMPEDE JORDFARVER MED GULE ELLER GYLDNE UNDERTONER - tænk efterårsløv i skoven: Flammende rød, mættet gul, flaskegrøn, varm brun.
9. feb. 2019

Hvornår skifter træerne farve?

I oktober måned skifter træernes blade ofte farver fra grøn til gul, rød og brun. Træerne trækker det værdifulde, grønne klorofyl tilbage i kvistene. Og nu kan vi se de mindre værdifulde stoffer som det gule xantofyl og de orange karotener, da de ikke overdøves af det grønne klorofyl.

Hvad bliver vinterens farver?

Efterår 2022 Blå og grøn kommer vi også til at se. Alle farverne mixes med sort og hvid/råhvid. Udover naturens egne farver, kommer vi også til at se de vilde og vovede farver.

Er du blå gul rød eller grøn?

Hvad mon dine DISC farver er? Sandheden er, at du ikke er enten rød, gul, grøn eller blå. For du rummer faktisk alle DISC modellens fire farver. Dog vil du oftest have en klar overvægt af en eller to af de fire farver.

Er lyserød en varm farve?

Kolde og varme farver Hvis man ser på regnbuens farver, så kalder man dem, der ligger foroven (de røde, gule og orange farver) for varme farver og dem der ligger forneden (blå, violet og grå) for de kolde farver.

Hvilke farver passer til kold hudtone?

De mest flatterende farver til en kold hudtone: Stærke lyseblå og mørkeblå farver, jadegrøn, mørkelilla og lyselilla, pink, kirsebærrød, og lyserød.

Hvilken farve pudder skal jeg vælge?

Hjælp til at finde din pudder farve Tag din pegefinger og tag godt med produkt på fingeren og smør på kæben. Dette gør du ved alle farverne, du har fundet, ved siden af hinanden. Her vil du nemt kunne se, hvilken farve der passer til dig. Her kan du også nemmere vurdere, om du er gul eller rød i din undertone.

Hvad for noget makeup passer til mig?

Har du en kold hudtone, skal du vælge kolde farver for at få et naturligt look, som går i et med og understøtter dine naturlige farver. Prøv for eksempel: Øjenskygge i blommefarvet, gråblå, mørkegrå, lys brun, grøn, alle former for blå, grålilla, pink, sart, kølig lysegul og sølv – de vil klæde dig!