:

Hvilken bil er den sikreste 2021?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken bil er den sikreste 2021?
 2. Hvad er en brugtbilsattest?
 3. Hvad er 5 NCAP?
 4. Hvad er den sikreste bil?
 5. Er Volvo den sikreste bil?
 6. Er en SUV mere sikker?
 7. Hvad koster en brugtbilsattest?
 8. Hvad koster en FDM brugtbiltest?
 9. Hvad står NCAP for?
 10. Er små biler sikre?
 11. Er SUV sikrere?
 12. Hvilke biler laver Volvo?
 13. Hvor sikker er Volvo V70?
 14. Hvilken SUV er bedst til prisen?
 15. Hvorfor vælge SUV?

Hvilken bil er den sikreste 2021?

Euro NCAP testede i alt 33 nye biler i 2021, hvoraf 22 opnåede den 5-stjernede topkarakter. Blandt succeserne viste Mercedes EQS sig som bedst i klassen 'Luksusbil' og 'Elbiler' med snuden lige foran elbilen Polestar 2.

Hvad er en brugtbilsattest?

En brugtbilsattest er en frivillig rapport, som laves på baggrund af en test af den brugte bil. Har bilen ikke en brugtbilsattest, kan du lade handlen være betinget af, at der laves en sådan attest, og at den ikke viser væsentlige fejl, eller at forhandleren bringer bilen i orden, så den svarer til det lovede.

Hvad er 5 NCAP?

Hver bil får en bedømmelse mellem 1 og 5 stjerner, hvor 5 stjerner er det bedste resultat. Euro NCAP tester bilernes sikkerhed i fire kategorier: Voksensikkerhed, barnesikkerhed, fodgængersikkerhed og sikkerhedssystemer.

Hvad er den sikreste bil?

Blandt bilerne til direktørerne er det elbilen Mercedes EQS, der tager titlen som den mest sikre bil. Mere relevant for størstedelen af de danske bilkøbere er det, at flere bilmodeller, som traditionelt i tidligere generationer har været populære herhjemme, bliver kåret som de sikreste i deres klasse.

Er Volvo den sikreste bil?

Volvo er mest sikker blandt de store, Peugeot 308 og VW Golf blandt de mindre. Det svenske forsikringsselskab Folksam har kåret de sikreste biler på baggrund af 158.000 store og små ulykker på de svenske veje i perioden . Folksams opgørelse bygger altså på faktiske skader og ikke tests i et laboratorium.

Er en SUV mere sikker?

Du har godt overblik. Det siger næsten sig selv, men du har et bedre overblik over trafikken, når du kommer op i en suv. Det føles bare mere sikkert, når du kommer op i højden.

Hvad koster en brugtbilsattest?

BrugtbilsAttesten koster kun 1.880 kr. Det er en meget konkurrencedygtig pris uden krav om medlemskab mv. Prisen inkluderer også et bilsyn, som udføres i forbindelse med attesten.

Hvad koster en FDM brugtbiltest?

Medlemspris: 2.295 kr. Normalpris: 2.895 kr. Du kan her se de punkter der testes henholdsvis i brugtbiltesten og vedligeholdelsestesten.

Hvad står NCAP for?

Euro NCAP - eller ”European New Car Assessment Programme” er det europæiske institut, der kollisionstester alle nye biler på det europæiske marked. Kort sagt; vil en bilfabrikant sælge en ny model på det europæiske marked, skal der ofres én eller flere biler i en højere sags tjeneste – nemlig din sikkerhed i trafikken.

Er små biler sikre?

Det har vist sig, at det godt kan lade sig gøre at lave top-sikre småbiler, der kan gøre mere skade på en større, men ældre bil end den større bil kan gøre på den mindre modpart. Samtidig er definitionen af en lille bil også ændret. Små biler i dag er ofte slet ikke så små endda.

Er SUV sikrere?

- Biler, er gi er en flask følelse af "sikkerhed" gør føreren mindre forsigtig med at mase sig foran eller på anden måde forøge risikoen for andre trafikanter. Det er ikke noget tilfælde, at forstadskællinger i SUV kører mindre hensynsfuldt og mindre kompetent, end gennemsnitsbilisten.

Hvilke biler laver Volvo?

Byg din Volvo

 • CROSSOVER. C40 Recharge. Elektrisk.
 • SUV-MODELLER. XC40 Recharge. Elektrisk. XC40 Recharge. Plug-in hybrid. XC60 Recharge. Plug-in hybrid. XC90 Recharge. Plug-in hybrid.
 • SEDAN-MODELLER. S60 Recharge. Plug-in hybrid. S90 Recharge. Plug-in hybrid.
 • STATIONCARS. V60 Recharge. Plug-in hybrid. V90 Recharge. Plug-in hybrid.

Hvor sikker er Volvo V70?

Karakter til 254 modeller Endnu en gang er det Volvos store modeller, der giver den bedste beskyttelse. Såvel V70, S80, S60, V60 som XC60 fra og med årgang 2007 er mindst 50 procent mere sikre end gennemsnitsbilen i Sverige.

Hvilken SUV er bedst til prisen?

Det er ofte her, du finder de billigste SUV'er. Eksempler på mindre SUV'er er Peugeot 2008, Citroën C3 Aircross, Skoda Kamiq og VW T-Cross. I mellemklassen findes nogle af de mest populære SUV'er. Eksempler på mellemstore SUV'er er Ford Kuga, Nissan Qashqai, Peugeot 3008 og Toyota RAV4.

Hvorfor vælge SUV?

SUV – det mest populære bilvalg ”Du sidder højt og har overblik over hele kørebanen. Der er god plads både foran, på bagsæderne og helt bag i. Den er mere terrængående end almindelige biler og kan dermed også bruges på ferier ud i det fri.