:

Hvilke krystaller er bedst?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke krystaller er bedst?
 2. Hvad er en fraktal?
 3. Hvilken sten giver styrke?
 4. Hvordan renser man en bjergkrystal?
 5. Hvilken sten skal jeg vælge?
 6. Hvilken sten passer til dit stjernetegn?
 7. Hvordan healer man med krystaller?
 8. Hvor ofte skal krystaller renses?
 9. Hvordan kan man se om en krystal er ægte?
 10. Hvad er din Fødselssten?
 11. Hvad er fraktaler?
 12. Hvad er rå krystaller og sten?
 13. Hvad er krystalstaven?
 14. Hvad er krystal symboler?

Hvilke krystaller er bedst?

6 krystaller for nybegyndere, og hvorfor du vil elske at have dem i din samling!

 • Klar kvarts – Bjergkrystal. Klar Kvarts er virkelig et must i en hver krystalsamling. ...
 • Citrin. ...
 • Rosa kvarts. ...
 • Selenit. ...
 • Grøn Aventurin. ...
 • Ametyst. ...
 • Kom godt i gang med krystaller og energiarbejde.
8. maj 2561 BE

Hvad er en fraktal?

Fraktal er en særlig type kompliceret geometrisk figur. Fraktaler er i modsætning til klassiske geometriske figurer stærkt sammenfoldede eller hullede. Ordet blev lanceret i 1975 af B.B. Mandelbrot, og det er velvalgt, fordi det ofte drejer sig om kurver, som ikke er glatte, men som ustandselig knækker.

Hvilken sten giver styrke?

Bjergkrystal: Bjergkrystal giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber visdom, vækst og overblik samt harmoni og stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv.

Hvordan renser man en bjergkrystal?

Vand: En nem måde at rense krystaller, der tåler vand er, at skylle dem under rindende vand, i havvand eller i kilder i naturen. Men en skål vandhanevand med en skefuld køkkensalt opløst i fungerer lige så godt.

Hvilken sten skal jeg vælge?

Skorpion: ametyst, jaspis, labradorit, sodalit, tigerøje, turmalin. Skytte: fluorit, labradorit, sodalit, turmalin. Stenbuk: bjergkrystal, fluorit, jaspis, labradorit, rosakvarts, tigerøje, turmalin.

Hvilken sten passer til dit stjernetegn?

Stjernetegnssten

 • VANDMANDEN, 21/1 – 18/2. Akvamarin, Amazonit, Ametyst, Bjergkrystal, Citrin, Fluorit, Granat, Hæmatit, Jordbærkvarts, Karneol, Krysocolla, Labradorit, Lapis Lazuli, Malakit, Prehnit, Rav, Rhodonit, Sodalit, Turkis, Turmalin.
 • FISKEN, 19/2 – 20/3. ...
 • VÆDDEREN, 21/3 – 20/4.

Hvordan healer man med krystaller?

Den Aktive Metode handler om, at du retter din opmærksomhed og fokuserer på din krystal eller dit Energiarmbånd. Ved at flytte din opmærksomhed til din krystal åbner du op for oplevelsen af dens energi. Er du åben og modtagelig vil du ofte også fysisk kunne mærke energien manifestere sig i din krop.

Hvor ofte skal krystaller renses?

Krystalklar anbefaler du i det mindste renser dine krystaller månedligt eller efter du har anvendt dem over længere tid. Brug din intuition som rettesnor for hvor ofte.

Hvordan kan man se om en krystal er ægte?

Selvom krystaller og sten kan variere og have sine egne udtryk, så vil du hurtigt kunne se nogle fællestræk. Hvis din krystal eller sten er ægte, vil der ofte være mange billeder fra store og troværdige krystalhjemmesider – dette er dog heller ikke en garanti, men dog et sted at starte.

Hvad er din Fødselssten?

Din fødselssten er den eller de ædelsten, der er tilknyttet din fødselsmåned. Det siges at bringe lykke, at bære sin fødselssten.

Hvad er fraktaler?

 • Fraktaler er altid selv-similære. Deres struktur er 'hierarkisk', hvilket betyder, at mønsteret skabes over en række af forskellige størrelsesskalaer: træets stamme repræsenterer ét niveau af hierarkiet, de store grene udgør det næste niveau og så videre.

Hvad er rå krystaller og sten?

 • Med rå krystaller og sten får du altså den stærke rå energi, der er spreder sig helt som de er skabt til. Lommesten – Lommesten og krystaller er tromlede, hvilket giver fine glatte og afrundede former, der gør dem ideelle at have i lommen og tæt på kroppen (i bh’en for eksempel).

Hvad er krystalstaven?

 • Med sine afrundede ender kan den bruges som massagestav eller som en healerstav. Krystalstaven er et hamoniserings-redskab, hvor energien kan dirigeres til, fra eller imellem punkter. Krystalklynge - En Kvarts krystalklynge har et matrix af krystalspidser med en kraftfuld og vild energispredning.

Hvad er krystal symboler?

 • Krystal symboler – Krystaller formet som dyr, hjerter eller andet, fungerer som personlige symboler. Symbolet og krystalenergien fungerer som en forening, der kan have både en spirituel eller personlig betydning. Krystal Spids – Krystal Spidser har en facet termineret top og en lige bund.