:

Hvad kan man få at drikke på McDonalds?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man få at drikke på McDonalds?
 2. Hvor meget tjener en McDonalds?
 3. Kan man købe øl på McDonalds?
 4. Hvad koster en mellem sodavand på MC?
 5. Kan man få te på McDonalds?
 6. Hvilken kaffe bruger de på McDonalds?
 7. Hvor meget tjener man på maccen?
 8. Hvor meget tjener en McDonalds om dagen?
 9. Hvad sælger McDonalds mest af?
 10. Hvor meget koster 6 nuggets på McDonalds?
 11. Kan man købe isterninger på Mac?
 12. Hvor meget koster en double Super Cheese?
 13. Hvor meget koster 4 McNuggets?
 14. Hvad er der i en frappe skumfidus?
 15. Er McDonalds kaffe god?
 16. Hvor mange restauranter har McDonalds?
 17. Hvem er bagmændene bag McDonald's?
 18. Hvor stor er omsætningen af McDonalds?
 19. Hvor har McDonalds udviklet sig?

Hvad kan man få at drikke på McDonalds?

KOLDE DRIKKE

 • Coca-Cola®
 • Coca-Cola® Zero.
 • Sprite Zero.
 • Fanta Orange.
 • Fuze Tea® Fersken.
 • Danskvand.
 • Tropicana appelsinjuice.
 • Tropicana æblejuice.

Hvor meget tjener en McDonalds?

Ifølge hjemmesiden Statista (se kilder) var McDonald's samlede omsætning på 19,12 milliarder dollars i 2005. Omsætningen toppede i 2013 med 28,11 milliarder dollars. I 2019 lå omsætningen på 21,08 milliarder dollars.

Kan man købe øl på McDonalds?

7) Det virker underligt, men der er faktisk hele 17 forskellige ingredienser i pomfritterne. 8) Du kan købe øl på McDonald's hos vores naboer i Tyskland - tænk, hvis man kunne det herhjemme. Mmm. 9) På McDonald's i Columbia kan du få en Oreo McFlurry med ananas - også mmm.

Hvad koster en mellem sodavand på MC?

McDonalds kolde drikke prisliste

NavnLilleMellem
Sodavand Coca Cola, Coca Cola Light, Coca Cola Zero, Fanta Orange, Sprite Zero og Danskvand.17kr20kr
Juice Appelsin/Æblejuice 0.25L18krX
Økologisk Minimælk Økologisk Minimælk 0.25L.11krX
Aqua dÓr Aqua dÓr 0.50L.X18kr

Kan man få te på McDonalds?

Vælg mellem Earl Grey, Kamille, Solbær, Ingefær/Citron, Lakrids, Citrongræs, Mint, Grøn og Three Mint Te. Økologisk Te fra Pukka i 8 forskellige varianter.

Hvilken kaffe bruger de på McDonalds?

Hos McDonald's er vores kaffe friskkværnet - og det er den hver dag. Men en god kop kaffe skal være mere end friskkværnet. Derfor bruger vi Rainforest Alliance-certificerede Arabica bønner. Vælg mellem 5 varianter – americano, filter kaffe, cafe latté, cappuccino eller espresso.

Hvor meget tjener man på maccen?

Hvis du er over 13 år og går i folkeskolen, så kan få et job på Mcdonalds, hvor du tjener 75 kroner i timen. Men hvis du går ud af folkeskolen som 15 årig, tjener du stadig, 75 kroner i timen, du kan dog lave meget mere, som Fx. madlaver eller tjener.

Hvor meget tjener en McDonalds om dagen?

Det var en fremgang på 2,2 procent i forhold til 2019 og et tal, som betyder, at McDonald's solgte fastfood for knap 7,4 millioner kroner om dagen. Selv oplyser McDonald's, at de havde cirka 200.000 danske kunder om dagen i 2020, hvilket svarer til svimlende 73 millioner besøg i alt.

Hvad sælger McDonalds mest af?

For at imødekomme kravet om større åbenhed oprettede McDonald's desuden en hjemmeside med informationer om næringsindhold og evt. indhold af allergener. Mest populær er dog stadig de traditionelle cheeseburgere. De findes i flere varianter, og nogle sælges kun i begrænsede perioder.

Hvor meget koster 6 nuggets på McDonalds?

6 stk. McNuggets® af kyllingebryst med sprød panering og 1 valgfri dip (karry, sursød eller barbeque). Valg af: BARBEQUE DIP, SUR/SØD DIP, KARRY DIP, SENNEP DIP, INGEN DIP og flere. 37,00 kr.

Kan man købe isterninger på Mac?

Hvis du spørger pænt eller bestiller dagen i forvejen, kan du typisk hente større mængder isterninger ved den nærmeste McDonalds. Det koster gerne mellem kroner for en stor papkasse med en sort sæk i fyldt med is. Perfekt her i sommervarmen!

Hvor meget koster en double Super Cheese?

DOUBLE SUPER CHEESE. 2 bøffer af 100% oksekød, 2 skiver smelteost med emmentaler, pickles, løg, ketchup og sennep i en ristet bolle. Valg af: Ekstra Oksekødsbøf, Ekstra Smelteost med Emmentaler, Ekstra Ketchup, Ekstra Sennep, Ekstra Løg og flere. 24,00 kr.

Hvor meget koster 4 McNuggets?

4 stk. McNuggets® af kyllingebryst med sprød panering og 1 valgfri dip (karry, sursød eller barbeque). Valg af: BARBEQUE DIP, SUR/SØD DIP, KARRY DIP, SENNEP DIP, INGEN DIP og flere. 26,00 kr.

Hvad er der i en frappe skumfidus?

Iskold frappé med skumfidussmag toppet med flødeskum og mini skumfiduser.

Er McDonalds kaffe god?

Mit kaffe-orakel siger, at jeg bør lægge mærke til kaffens bitterhed, og om hvor vidt cappuccinoen er mere skummet end cremet. Cremet er bedst. Latten på McCafé har helt sikkert en bitter eftersmag, mens cappuccinoen er lidt for kølig og mangler skum på toppen. Den er nu rimelig cremet.

Hvor mange restauranter har McDonalds?

 • Kæden har i dag omkring 38.000 restauranter fordelt på over 100 lande. Men der er også en bagside, for McDonald’s har gennem årene mødt kritik af NGO’er, som ikke bryder sig om kædens verdensomspændende udbredelse og virksomhedspolitik. Burgerkæden har samtidig mødt ernæringsmæssig kritik, blandt andet i dokumentarfilmen ”Supersize Me”.

Hvem er bagmændene bag McDonald's?

 • Dic og Mac McDonald er bagmændene bag McDonald’s-restauranterne. De to brødre voksede op i et USA, der var økonomisk lammet og præget af arbejdsløshed efter den store depression (økonomiske krise) i 1929. Men Dic og Mac var driftige iværksættere, og i december 1948 lykkedes det dem at åbne verdens første McDonald’s restaurant.

Hvor stor er omsætningen af McDonalds?

 • Siden den første restaurant åbnede i 1948 har McDonald’s udviklet sig til at være et af verdens mest udbredte og populære varemærker, verdens største leverandør af fastfood og en af de bedst indtjenende multinationale restaurantkæder. Omsætningen toppede i 2013 med 28,11 milliarder dollars, og i 2019 lå omsætningen på 21,08 milliarder dollars.

Hvor har McDonalds udviklet sig?

 • april 2011. Siden den første restaurant åbnede i 1948 har McDonald’s udviklet sig til at være et af verdens mest udbredte og populære varemærker, verdens største leverandør af fastfood og en af de bedst indtjenende multinationale restaurantkæder.