:

Hvor patruljere politiet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor patruljere politiet?
 2. Hvilken politikreds bor jeg i?
 3. Hvilke afdelinger er der i politiet?
 4. Hvornår kan man ringe til 114?
 5. Hvor kan du se en politistation?
 6. Hvad er en politibetjent kode?
 7. Hva er politiet?
 8. Hvordan søger du en politibetjent?

Hvor patruljere politiet?

Fakta om Politiets Online Patrulje Den digitale politipatrulje er blevet tilført 10 årsværk og er placeret i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i National Cyber Crime Center. Politiets Online Patrulje sættes i drift 1. april 2022 og forventes at være fuldt implementeret ultimo 2022.

Hvilken politikreds bor jeg i?

Indtast en adresse, hvis du ikke ved, hvilken politikreds du tilhører. Så får du vist både politikreds og nærmeste politistationer.

Hvilke afdelinger er der i politiet?

De fire hovedområder er Politiområdet, Koncern HR, Koncern IT og Koncernøkonomi- og service. Herudover hører Koncernledelsessekretariatet, Koncernkommunikation, Tilsyn og Revision, Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat under Rigspolitiet.

Hvornår kan man ringe til 114?

Her er eksempler på henvendelser, hvor du kan ringe 114: Anmeldelse af forbrydelser, der ikke har akut behov for politiets udrykning. Du har brug for vejledning, fx om sagens gang, parkering, færdsel eller andet. Du vil videregive oplysninger eller tip til politiet.

Hvor kan du se en politistation?

 • Ret dit samtykke nedenfor for at se det. Ret samtykkeLæs mere om cookies. Find politistation Søg efter lokation Nærmeste politistationer {{buttonDisplay}} {{station.Name}}{{station.distance|number: 1}} km

Hvad er en politibetjent kode?

 • 1 En politibetjent kode kan bruges til at rapportere et oprør. 2 Politiets koder tillade politifolk til at videregive oplysninger om specifikke forbrydelser. 3 Politiets koder kan hjælpe officerer med at kommunikere hurtigt og effektivt, mens på patrulje. 4 En all-points bulletin udstedes af retshåndhævende myndigheder, når de søger efter en mistænkt eller en person af... More ...

Hva er politiet?

 • Selvbetjening Lov og information Aktuelt Om politiet Politikredse Politiskolen Politimuseet Job i politiet Bil- og cykeltjek Tip politiet Driftsstatus Presse Service 114114 Alarm 112112 Tip politiet

Hvordan søger du en politibetjent?

 • Kom i gang med en uddannelse til politikadet eller politibetjent. Læs om den brede vifte af fagligheder, som supplerer de politiuddannede medarbejdere, og find dit nye job her. Politiets samarbejde med andre myndigheder og organisationer inden og uden for Danmarks grænser. Politiets hjemmeside, brug af cookies og personoplysninger.