:

Hvad er en Overforsikring?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en Overforsikring?
  2. Hvad er et ulykkestilfælde?
  3. Er jeg overforsikret?
  4. Hvor meget for man i erstatning?
  5. Hvad dækker ulykkesforsikringer?

Hvad er en Overforsikring?

Overforsikring. Viser skadesopgørelsen ved en totalskade, at værdien af det forsikrede er lavere end forsikringssummen, så er din virksomhed overforsikret.

Hvad er et ulykkestilfælde?

Hvad er et ulykkestilfælde? Ved et ulykkestilfælde forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade. En række skader er ikke dækket, selvom de opstår pludseligt.

Er jeg overforsikret?

Du er overforsikret, hvis din forsikring dækker mere end den dækning, du har brug for. Du er fx overforsikret, hvis du betaler for en særligt cykelforsikring, men kun har bil, eller hvis du betaler for en dækningssum på din indboforsikring, som er langt større end summen af de værdier, du ejer.

Hvor meget for man i erstatning?

Der bliver alene udbetalt godtgørelse, hvis det varige mén er over 5% og godtgørelsen kan maksimalt andrage 120%. Godtgørelsen udbetales med udgangspunkt i procentsatsen af et standardbeløb på 939.500,- kr., således at fx 5 % varigt mén udgør kr. 46.975,- (2021 beløb).

Hvad dækker ulykkesforsikringer?

En ulykkesforsikring dækker, hvis du f. eks. kører galt, falder ned ad trappen eller styrter på cyklen og får varige mén eller dør. Ulykkesforsikringen dækker kort sagt ved pludselige hændelser, der forårsager en personskade.