:

Hvad er Auras rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Auras rigtige navn?
  2. Hvad er en god aura?
  3. Hvor gammel er aura?
  4. Hvordan finder jeg min aura?
  5. Hvem ejer aura energi?
  6. Hvad er din aura farve?

Hvad er Auras rigtige navn?

Aura Dione (født Maria Louise Joensen, den 21. januar 1985 i København) er en dansk sanger og sangskriver med færøske, spanske, franske og danske rødder. I 2001 deltog hun som 16-årig i den første danske sæson af Popstars. Hun debuterede med albummet Columbine i 2008.

Hvad er en god aura?

Den fysiske krop og den usynlige aura forbindes via nervesystemet og vores hormonkirtler, og det er auraen, der styrer den fysiske krop og dermed har en afgørende betydning for det fysiske velbefindende. Auraen er opdelt i flere forskellige lag –det æteriske –det astrale, det mentale legeme og det spirituelle legeme.

Hvor gammel er aura?

37 år (21. januar 1985)Aura / Alder

Hvordan finder jeg min aura?

Auraen bliver udfyldt af en række forskellige astrale farver, der kommer fra tre primære farver: rød, blå og gul. Alle aura farver opstår ved en kombination af disse tre farver. Rød repræsenterer den fysiske verden, blå den åndelige og gul den mentale, mens hvid står for renhed og sort for negativitet.

Hvem ejer aura energi?

AURA er en del af en lang tradition af danske andelsejede selskaber. Andelstanken er primært kendt fra andelsmejerier og brugsforeninger, men inden for elforsyning startede mange selskaber op på denne måde, og er som AURA den dag i dag ejet af andelshavere.

Hvad er din aura farve?

Alle aura farver opstår ved en kombination af disse tre farver. Rød repræsenterer den fysiske verden, blå den åndelige og gul den mentale, mens hvid står for renhed og sort for negativitet. Bemærk at sort ikke er en farve, men derimod komplet fravær af alt lys. Hvid er en ligelig blanding af alle astrale farver.