:

Hvordan fisker man med silketråd?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan fisker man med silketråd?
 2. Hvornår er ørreder mest aktive?
 3. Hvor fanger man hornfisk på Fyn?
 4. Hvilke blink til kystfiskeri?
 5. Hvornår er fisk mest aktive?
 6. Hvad er din nye solfanger?
 7. Kan du fange varme med solfanger?
 8. Kan du købe en solfanger?

Hvordan fisker man med silketråd?

Fiskeri med silketråd er ganske simpelt. Det man gør er simpelthen at pille trekrogen af blinket, og påføre silketråden i den springring hvor krogen tidligere sad. Når silketråden sidder på blinket, vil den “kroge” hornfisken selvom den kun bruger sin specielle jagtmetode med kun at slå til blinket.

Hvornår er ørreder mest aktive?

Ørreder er meget afhængige af vandtemperatur og er mindre aktive når det er meget varmt eller meget koldt. Om efteråret er vandtemperaturen lige tilpas. På samme måde er foråret typisk et godt tidspunkt, da der er meget naturligt liv i søen efter vinterens dødvande og fiskene er sultne.

Hvor fanger man hornfisk på Fyn?

Der er mange gode steder at fange hornfisk. For blot at nævne nogle, så er Hvide Sande, kysterne på Fyn og Roskilde Fjord ret sikre hits. I videoen herunder kan du se, hvordan silkesnøren fungerer, når der fiskes i praksis.

Hvilke blink til kystfiskeri?

Et godt blink til havørredfiskeri kan derfor minde om f....

 • Abu Toby blink. Det klassiske ørredblink. ...
 • Westin Salty blink. God gang i vandet og kan spinnes rimeligt langsomt. ...
 • Westin Sølvpilen blink. ...
 • Steen Karlsen Sølvpilen Slank blink. ...
 • Steen Karlsen Sølvpilen Bred blink. ...
 • Savage Gear LT Seeker ISP Gennemløber Special gennemløber.

Hvornår er fisk mest aktive?

Put and Take tips. Fisk gerne tidligt om morgenen eller sent om aftenen! Det er ofte i disse perioder at fiskene er mest aktive, og også på disse tidspunkter at der er færrest lystfiskere ved søerne.

Hvad er din nye solfanger?

 • God fornøjelse med din nye solfanger. Aidt-Retro har sendt os disse oplysninger, som fortæller, hvad din nye luftsolfanger kan præstere. Denne solfanger kan levere op til 70 m³ luft i timen, nok til at udskifte luften i sommerhuset på et par timer.

Kan du fange varme med solfanger?

 • Den varme kan du fange og bruge til noget fornuftigt med denne solfanger, som du selv bygger. Det, du ikke selv kan bygge, er teknikken, men den har vi sørget for, at du kan købe billigt hos et af de professionelle solfangerfirmaer, Aidt-Retro.

Kan du købe en solfanger?

 • Det, du ikke selv kan bygge, er teknikken, men den har vi sørget for, at du kan købe billigt hos et af de professionelle solfangerfirmaer, Aidt-Retro. Den solfanger, du ser her, kan levere cirka 70 m3 opvarmet luft i timen, og det er ganske vist ikke nok til at varme dit hus op, men det er nok til at sørge for, at luften i huset er tør.