:

Hvor mange skunk planter pr m2?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor mange skunk planter pr m2?
  2. Hvordan dyrker man skunk?
  3. Hvad er skunk?
  4. Hvor farlig er skunk?
  5. Hvornår er det bedst at plante skunk?
  6. Hvor mange planter pr m2?
  7. Er det farligt at ryge skunk?
  8. Hvordan ser skunk ud?
  9. Hvad sker der hvis man ryger skunk?
  10. Hvor lang tid virker skunk?

Hvor mange skunk planter pr m2?

»Man kan have en fem-seks planter pr. kvadratmeter. « Dermed skal man cirka bruge, hvad der svarer til en håndboldbane for at have plads til de 3.500 planter, der er politiets hidtil største fangst.

Hvordan dyrker man skunk?

Skunk kan dyrkes både indendørs og udendørs. Dog ses det ofte, at det sker i et såkaldt skunklaboratorium, der kan være på et nedlagt landbrug. Her bliver der gjort brug af kunstlys samt kunstvanding, for at holde gang i planternes vækst, ved at give dem de bedste betingelser.

Hvad er skunk?

Skunk (også kaldet nederweed): består af tørrede topskud. Skunk ligner marihuana, men er stærkere. Skunk indeholder gennemsnitligt 10-30 % THC. Cannabisolie: er et tyktflydende udtræk af hash eller marihuana.

Hvor farlig er skunk?

Nej, i sig selv er skunk ikke farligt. At indtage skunk giver ingen livsfarlige forgiftning i kroppen. Dog skal du være opmærksom på dit humør, når du indtager skunk, da skunk kan udløse angst og i sjældne tilfælde udløse en psykose.

Hvornår er det bedst at plante skunk?

Eftersom frøet er helt omgivet af vand, penetrerer det frøskallen effektivt og jævnt, og spiringsprocessen bliver hurtigere. Så snart kimroden titter frem, planter du frøet i det gromedie, du foretrækker. Super simpelt og super effektivt.

Hvor mange planter pr m2?

Der bør etableres 30-40 planter pr. kvadratmeter. Det svarer til 2-2,5 kg udsæd pr. hektar.

Er det farligt at ryge skunk?

Skunk er en stærkere form for cannabis, hvor indholdet af det aktive stof THC kan være mere end dobbelt så højt som i pot. Derfor kan du regne med at Skunk er mindst ligeså skadeligt som hash og kan giver de samme udfordringer/ problemer for den der ryger det.

Hvordan ser skunk ud?

Skunk ligner marihuana, men er stærkere. Skunk indeholder gennemsnitlig 10-30 % THC. Cannabisolie: er et tyktflydende udtræk af hash eller marihuana. Det er brunt eller sort.

Hvad sker der hvis man ryger skunk?

Skunk påvirker (som hash også gør) din indlæring, din hukommelse og din koncentration. Når du ryger, og ryger flere gange om ugen som du beskriver, har du så meget THC i kroppen så du er det man kalder kronisk påvirket. Det betyder at du kan have svært ved at fungere optimalt fx.

Hvor lang tid virker skunk?

Fakta om skunk: Det russkabende stof, THC, opløser sig i kroppens fedtvæv og leveren, hvorfra det udskilles i kroppen. THC virker sløvende og kan i store doser fremkalde hallucinationer. En cannabis-rus kan spores i kroppen 4-8 uger efter indtagelsen.