:

Hvor må man sætte festtelt op?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor må man sætte festtelt op?
  2. Hvor stort telt til 25 personer?
  3. Hvor stort et telt til 60 personer?
  4. Hvor kan man holde bryllup i telt?
  5. Hvor meget fylder et festtelt?
  6. Hvad koster et stort bryllup?
  7. Hvad koster et festtelt?
  8. Hvor meget fylder en stol?

Hvor må man sætte festtelt op?

Som det er nu, kan alle mennesker sætte telte op, også selvom de ikke nødvendigvis ved hvordan man gør. Mange steder i Danmark kan man dog tage deciderede teltopstillings- og teltmonteringskurser, og hvis du gerne vil være helt sikker på din fests succes, bør du sikre dig, at dine teltopstillere er autoriserede.

Hvor stort telt til 25 personer?

Når du skal finde ud af, hvor stort teltet skal være til festen, kan du regne med 1-2 kvadratmeter per gæst. Og så skal du tænke over, om der derudover skal være plads til buffet eller dansegulv. Det anbefales, at teltet er minimum to kvadratmeter per person, hvis I skal sidde nogenlunde komfortabelt.

Hvor stort et telt til 60 personer?

Telt 6×15 meter I teltet kan sidde 90 personer ved firkantet borde, og 60 personer ved runde borde. Husk og beregn ekstra plads til blandt andet dansegulv, tá-selv-bord og musik m.m. Alle telte er opstillet af Festgården som har uddannede teltmontører.

Hvor kan man holde bryllup i telt?

Ønsker I et bryllup, hvor rammerne er anderledes, unikke og æstetiske, kan vores telte være med til at skabe atmosfæren, som et bryllup fortjener. Er det et lille intimt bryllup på en helt speciel lokation eller den store gallafest, har vi teltet eller teltene, der passer til netop jeres bryllup.

Hvor meget fylder et festtelt?

Telte på 5x8 meter fylder cirka det samme. 1m2 teltgulv vejer lidt under 6 kg og er opdelt i stykker på 0,5 x 1,0 meter.

Hvad koster et stort bryllup?

I rapporten fra Gallup regner de sig frem til, at vi i gennemsnit brugte 52.606 kr. på et bryllup i 2016. Hvis I skal giftes i en kirke, må I formentlig regne med en noget højere pris, fordi undersøgelsen afslørede, at gennemsnitsprisen for et bryllup med en kirkelig vielse var på 75.071 kr.

Hvad koster et festtelt?

Leje af telt med opstilling og nedtagning (uden hjælp fra kunden) Alle priser er inkl moms

Festtelt (6m x 6m)3600,- Inkl. Opsætning og nedtagning
Festtelt (6m x 9m)4500,- Inkl. Opsætning og nedtagning
Festtelt (6m x 12m)5400,- Inkl. Opsætning og nedtagning
Festtelt (6m x 15m)6700,- Inkl. Opsætning og nedtagning

Hvor meget fylder en stol?

65cm for at kunne sidde komfortabel. Har dine gæster mindst ca. 65cm plads hver, så er der albueplads til at man ikke behøver at klemme albuerne ind i siden for at kunne spise med kniv og gaffel. Her anbefaler vi at man minimum har 55 cm.