:

Er Skechers løbesko gode?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er Skechers løbesko gode?
  2. Hvordan er Skechers i str?
  3. Er Skechers et dansk mærke?
  4. Hvor gode er Skechers?
  5. Hvor bliver Skechers sko produceret?
  6. Hvem står bag Skechers?
  7. Hvilke sko er gode at gå i?

Er Skechers løbesko gode?

Skechers' sko er kendetegnet ved sålen i memory foam, som former sig efter lige præcis din fod og gør skoen meget komfortabel. Kan også fint bruges til gå- eller træningssko.

Hvordan er Skechers i str?

Bemærk: I forhold til andre skomærker, er Skechers damesko generelt store i størrelsen, derfor anbefaler vi, at du går en halv eller en hel skostørrelse ned. Det vil sige, at hvis du typisk bruger størrelse 38, skal du vælge størrelse 37 i Skechers.

Er Skechers et dansk mærke?

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

Hvor gode er Skechers?

Skechers er et de mest populære mærker på markedet indenfor sneakers - men også sandaler, så det var helt naturligt, at vi også skulle have et samarbejde med dem. Vi har +100 sko, sneakers og sandaler fra Skechers på lager og derfor et stort udvalg. Kvaliteten er i top - og komforten er skyhøj.

Hvor bliver Skechers sko produceret?

Det er en virksomhed, som trådte sine barnesko på Industrivej i Bramming, men som på grund af manglende udvidelsesmuligheder flyttede til Esbjerg sidste år. Her har Skechers et flot domicil på Kvaglundvej, hvor administrationen, showrooms lager og onlineshop for hele virksomheden nu har til huse.

Hvem står bag Skechers?

14/ Peter Jørgensen, der i snart 15 år med stor succes har distribueret det kendte skobrand, Skechers, på det nordiske marked, er indtrådt som ny medejer af Team Esbjerg Elitehåndbold A/S, der står bag håndboldklubben af samme navn.

Hvilke sko er gode at gå i?

Hvis du går virkelig mange kilometer (måske i et højt tempo), skal du bruge en effektiv performance-sko. Vælg et par, der er støttende og stabilt og med letvægtsskum til at absorbere stødene. Nike ZoomX-skum vil give dig det bedst mulige energiudbytte, så du kan klare turen.