:

Hvorfor bliver bladene gule på citrontræ?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvorfor bliver bladene gule på citrontræ?
  2. Hvad er der i Citrusgødning?
  3. Hvordan planter du citrontræer?
  4. Hvordan dyrker man citronkerne?
  5. Kan citrontræer have gule blade?
  6. Hvornår skal citrontræ opbevares?

Hvorfor bliver bladene gule på citrontræ?

Gule blade skyldes mangel på næring Citrontræer er slemme til at få gule blade, hvis jorden ikke opfylder deres store behov for mineraler. Oven i købet kan jordens indhold af kalk og gødningsstoffet kalium binde mineralerne således, at planten ikke kan optage dem.

Hvad er der i Citrusgødning?

ECOstyle organisk citrus- og olivengødning har et højt indhold af jern, som reducerer gulfarvning af bladene. Citrus- og olivengødning.

Hvordan planter du citrontræer?

  • Udplantning og pasning af citrontræer 1 Gode råd til udplantning og pasning af citrontræer. Plant citrontræer i krukker med en særlig jordblanding til citrustræer (citrus-/middelhavsjord). Læg et lag lecakugler i bunden af krukken for dræn. 2 Jordblanding til citrontræ. Citrontræer skal plantes i en særlig jordblanding til citrustræer, såkaldt ”citrusjord” eller ”middelhavsjord”. 3 Placering af citrontræ. Citrontræet kommer fra ”de varme lande” i Sydeuropa og er altså vant til et væsentligt varmere klima end det danske.

Hvordan dyrker man citronkerne?

  • Hvordan dyrker man et træ fra citronkerne? 1 Find en god økologisk citron (sprøjtemidler kan forringe spireevnen), tag et par kerner og rens dem grundigt med vand så... 2 For at speede spire-processen op, kan du med fordel fjerne den skal der sidder på den enkelte kerne (se videoeksempel... 3 Hold kernerne fugtige indtil du får dem sået 4 Fyld en potte eller spirebakke med fugti... More ...

Kan citrontræer have gule blade?

  • Citrontræer kan risikere at få flere forskellige problemer som bunder i sygdomme, utøj, næringsmangel og forkert klima. Gule blade som nævnt herover er ét af de problemer du kan opleve, og et andet velkendt problem er tab af blade.

Hvornår skal citrontræ opbevares?

  • Vinteropbevaring af citrontræ Citrontræer tåler ikke temperaturer under 8°C, og derfor skal træet opbevares indenfor om vinteren. Træet skal typisk tages ind i slutningen af september og kan sættes ud igen i starten af maj. I løbet af træets vintersæson indenfor skal det opbevares lyst og køligt, men altså aldrig under 8°C.