:

Hvad er definitionen på en dagligvarebutik?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er definitionen på en dagligvarebutik?
 2. Hvilke butikker bringer varer ud?
 3. Hvor mange forskellige dagligvarebutikker er der i Danmark?
 4. Hvilke butikker har åbent i pinsen?
 5. Hvem leverer varer til nemlig com?
 6. Hvor mange Føtex er der i Danmark?
 7. Er butikker lukket pinsedag?

Hvad er definitionen på en dagligvarebutik?

Dagligvarebutikker er butikker, der hovedsageligt sælger dagligvarer. Dagligvarer er varer, der forbru- ges, når de anvendes (dvs. kortvarige forbrugsgoder). Det er fx madvarer, drikkevarer, artikler til personlig pleje og diverse husholdningsartikler.

Hvilke butikker bringer varer ud?

Hvilke supermarkeder tilbyder levering?

 • Aarstiderne.
 • Nemlig.com.
 • Coop Mad.
 • Økologisk Supermarked.
 • Rema 1000.
 • Økovejen.
 • Føtex.

Hvor mange forskellige dagligvarebutikker er der i Danmark?

Over den seneste 10-års periode fra 20 er antallet af dagligvarebutikker i Danmark gået fra i alt 3.1 til 2.7. Antallet af dagligvarebutikker er dog steget de seneste to år af perioden.

Hvilke butikker har åbent i pinsen?

I Coop oplyser informationschef Jens Juul Nielsen til TV 2 Lorry, at man ligeledes har tænkt sig at holde åbent, så man kan handle i pinsedagene. Dagli' Brugsen, Fakta og byens små Irma-forretninger holder åbnet begge dage. De større varehuse Kvickly, Superbrugsen og Irma holder lukket.

Hvem leverer varer til nemlig com?

Når chaufføren ankommer med din levering, har vi den aftale med de vognmænd vi samarbejder med, at chaufførerne leverer dine dagligvarer til hoveddøren. Chaufføren træder således ikke ind i dit hjem eller køkken for at levere varerne.

Hvor mange Føtex er der i Danmark?

føtex har 107 butikker og tilbyder et bredt sortiment af fødevarer, nonfoodvarer og tekstiler. Heraf også navnet føtex, som er en sammentrækning af fødevarer og tekstil. Da den første føtex åbnede i 1960 i Aarhus, gav det dengang danskerne en helt ny måde at handle på.

Er butikker lukket pinsedag?

Generelt må butikkerne i Danmark holde åbent alle dage og på alle tider af døgnet. Dog siger lukkeloven, at butikkerne skal holde lukket på helligdage og juleaftensdag, mens de nytårsaftensdag skal lukke kl. 15.00.