:

Hvad er bedst at putte i en musefælde?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er bedst at putte i en musefælde?
 2. Hvad må mus spise?
 3. Hvordan sætter man en musefælde op?
 4. Hvad tiltrækker mus?
 5. Hvad putter man i en rottefælde?
 6. Hvordan bekæmper du mus i hjemmet?
 7. Hvad er nøglen til en god mus?
 8. Hvordan følger du op på mus'en?

Hvad er bedst at putte i en musefælde?

nødder, mandler, rosiner, røget filet, spegepølse, bacon og peanutbutter (jordnøddesmør) også er gode til at få mus i fælden. Derimod er ost ikke så godt i en musefælde, da det hurtigt tørrer ud. Har du mange fælder, kan det være en god idé at variere lokkemaden fra fælde til fælde.

Hvad må mus spise?

Som grundfoder gives et specialfremstillet muse- eller rottefoder med omkring 11-14 % protein og 5-6 % fedt. Som supplement kan gives frø, nødder, frugt, grøntsager, katte- eller hundemad, melorme og kogt kød, fisk eller æg. Mus kan nemt blive overvægtige, så undgå for store mængder fedt- og sukkerholdige godbidder.

Hvordan sætter man en musefælde op?

Det sikre at fælden let kan smække og fange flere mus. Husk desuden at langt de fleste fælder kan indstilles med en lille tang eller lignende. Ved indstillingen kan der justeres fældens sensitivitet. Ved brug af fælder til levende fangst, er det vigtigt at man husker at tjekke dem 1-2 gange i løbet af dagen.

Hvad tiltrækker mus?

Sådan gør du det sværere for mus i at komme ind i dit hus Sæt rist eller et fintmasket metalnet for - men tildæk ALDRIG ventilationsåbninger i soklen. Sæt et finmasket net for ventilationsåbninger i døre og vinduer, navnlig i kælderplan. Sørg for, at der er tæt om alle rørgennemføringer.

Hvad putter man i en rottefælde?

Da rotter er bange for nye ting, skal du som udgangspunkt bruge det, som rotterne tidligere har vist interesse for til madding. Hvis rotterne ikke tidligere har spist af noget i eller omkring dit hjem, kan du med fordel benytte noget, der er fedtholdigt og kalorietæt fx et stykke pølse, Nutella, ost eller Mars-bar.

Hvordan bekæmper du mus i hjemmet?

 • Sådan bekæmper du mus i hjemmet 1 Husmus. Husmusen i Danmark kan findes i to former. En ensfarvet mørkegrå mus, der særligt findes i Sønderjylland og... 2 Halsbåndmus. Halsbåndmusen er kendetegnet en mørkebrun overside. Undersiden er hvid, meget hvid, med undtagelse af et... 3 Skader pga. mus. Både halsbåndmusen og husmus er meget bevægelige. Begge mus er således glimrende... More ...

Hvad er nøglen til en god mus?

 • Forberedelse er nøglen til en god MUS Din leder møder op til MU samtalen med en spørgsmålsliste, som samtalen vil være fokuseret omkring. Hvis du forbereder dig godt og samler din egen liste af spørgsmål og emner, så kan du holde øje med undervejs, hvorvidt I kommer omkring det, der fylder i dit arbejdsliv.

Hvordan følger du op på mus'en?

 • Sådan følger du op på MUS’en 1 Din udvikling som leder. Husk at evaluere dine samtaler med medarbejderne, så du hele tiden bliver bedre til at afholde... 2 Resumé af samtalen. Vi opfordrer dig til at være den, der tager noter og holder styr på aftalerne, så dine medarbejdere... 3 Dine aftaler med medarbejderen. Husk at følge op på de aftaler, som du laver med medarbejderne,... More ...