:

Hvad er rigid tankegang?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er rigid tankegang?
  2. Hvilken måde at ændre adfærd på?
  3. Hvordan ændrer medarbejderne adfærd?
  4. Hvorfor vi som mennesker fejler i adfærd?
  5. Hvad er velfærdsudfordringer?

Hvad er rigid tankegang?

Rigid, (af lat. rigidus stiv), streng; stiv; ubøjelig.

Hvilken måde at ændre adfærd på?

  • En måde at få folk til at ændre adfærd på - uden løftede pegefingre - er for eksempel de grønne fodspor, der kan ses ved københavnske skraldespande. (Foto: Colourbox)

Hvordan ændrer medarbejderne adfærd?

  • Sådan får du dine medarbejdere til at ændre adfærd 1 Mavefølelse er afgørende. Rationel viden i sig selv er ikke nok til, at medarbejderne ændrer adfærd – hverken i... 2 De taktiske betragtninger. Forandringer tager tid. Men meget af den tid det tager, skal du bruge, før forandringen... 3 Små bidder. Lav en plan for, hvordan I sikkert og godt flytter medarbejderne et skridt ad... More ...

Hvorfor vi som mennesker fejler i adfærd?

  • Moderne adfærdsforskning er for tiden ikke blot godt i gang med at besvare, hvorfor vi som mennesker så ofte fejler i at omsætte vores gode intentioner til handling.

Hvad er velfærdsudfordringer?

  • ph.d., lektor og adfærdsforsker, Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier, Roskilde Universitet. Som samfund står vi over for en række store velfærdsudfordringer, der er bundet op på ressourcekæden: Ressourceudtømning, global opvarmning, fedmeepidemi og stigende sundhedsudgifter.