:

Hvad koster det at tage lån i huset?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster det at tage lån i huset?
  2. Hvornår koger du blæksprutte?
  3. Hvordan gør du armede blæksprutter?
  4. Hvordan startede hæklet blæksprutte?
  5. Hvordan kan du rengøre blæksprutter?

Hvad koster det at tage lån i huset?

Som udgangspunkt kan du låne op til 80 % af din ejerboligs værdi som realkreditlån. For fritidsboliger er det 75%. Det koster noget at optage et realkreditlån i din friværdi. Derfor skal du op og låne mindst 100.000 kroner for at realkreditlån kan betale sig for dig.

Hvornår koger du blæksprutte?

  • Første gang du koger blæksprutte er altid den sværeste, da det tager lidt øvelse at fornemme hvornår den præcis er der og dermed ramme mørheden lige i øjet.

Hvordan gør du armede blæksprutter?

  • 8 armede blæksprutter - sådan gør du! Frossen eller frisk? I gamle dage sagde man at det var vigtigt at blødgøre blæksprutter før man kogte dem. Og både i Italien, Frankrig, Grækenland og Spanien, har jeg set, hvordan de lokale stadig gør dette på den traditionelle måde ved at banke blæksprutterne mod en klippe.

Hvordan startede hæklet blæksprutte?

  • Ideen til at lave en hæklet blæksprutte opstod egentlig for nogle år siden, da vores søn var baby. Jeg havde set en hæklet blæksprutte og gik derefter og udtænkte hvordan jeg kunne lave en selv. Efter nogle forsøg kom der en stor blækstrutte ud af anstrængelseren, og den er blevet leget meget med de første år og derefter stået til pynt.

Hvordan kan du rengøre blæksprutter?

  • Dagen før, tages blæksprutterne ud af fryseren og tøs langsomt op i køleskabet. Sørg for at du placerer blæksprutten i en stor gryde eller skål, da en masse vand vil frigøres. Inden de koges skylles de grundigt i koldt vand for at rengøre.